Bangkok’ta Alışveriş, Bangkok’ta Ne Yapılır?

Antik Şehrin Devasa AVM’leri ve Kalabalık Pazarları

Yüzlerce alışveriş merkeziyle dilediğiniz gibi alışveriş yapmanız için birçok alternatif sunan bu antik şehirde aradığınız her şeyi bulabilirsiniz. Özellikle Siam bölgesinde bulunan alışveriş merkezlerinde Dünya’nın en prestijli markalarını bulabilir, gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz. Alışveriş mağazalarının yerine kalabalık pazarlarda tezgahları gezinmek ve küçük birkaç hediyelik almak istiyorsanız tek adresiniz Chatuckak Hafta Sonu Pazarıdır.

Burada tezgahlarda sergilenen bin bir çeşit hediyelik eşya bulabilirsiniz. Süs eşyaları, yerel el sanatları, giyecek, içecek giyim ve daha birçok ürünü bu pazardan alabilirsiniz. Şehrin en ünlü zanaatkarlarının elinden çıkma ülkenin geleneklerini ve inançlarını yansıtan el işleme hediyeliklerden alarak evinizin en güzel köşesinde sergileyebilirsiniz. Oldukça uygun fiyatlarla satılan bu hediyelikler arasında ne alacağınıza karar veremeyecek, çelişkiye düşeceksiniz ama yüzlerce tezgah arasında gezinerek size ve bütçenize uygun bir hediyelik bulacaksınız. Ayrıca ülkenin yerel kıyafetlerinden alarak tatilinizden kendinize ait güzel bir hediyelikle dönebilirsiniz.  Bangkok Turları arasında en çok alışveriş için zaman verildiğini, siz de incelediğiniz zaman görebilirsiniz. 

Şehrin Güzelliği ve Zarafeti Zirvede Sizi Bekliyor

Tarihi yapıları ve gelişmiş mimarisiyle Tayland’ın en güzel şehirlerinden biri olan Bangkok’ta sıradan gezilerin yanı sıra sportif etkinliklere de katılabilir, eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Futbol, voleybol müsabakalarıyla yerinizde duramayacak, doğa yürüyüşleriyle temiz havanın ve yeşilin tadını çıkaracaksınız. Sportif etkinliklere katılarak sıradan tatillerin ötesinde farklı bir deneyime imza atabilirsiniz. Bangkok gezilecek yerler listeniz de hazır olmalı!

Doğa yürüyüşleriyle canlıların yaşam öyküsünü yakından inceleyebilir hem de dağların zirvesine çıkarak şehrin güzelliğini ve zarafetini kuşbaşı izleme şansını yakalayabilirsiniz. Dağcılık oldukça heyecanlı ve keyif verici bir spor dalıdır. Bu nedenle sizde zirveye yaklaştıkça heyecanınız artacak ve biraz daha merakınız artacak. Zirveye çıktığınız zaman muhteşem doğal güzellikler sizi karşılıyor olacak. Sadece doğa yürüyüşü ve tırmanış değil, futbol ve voleybol müsabakalarıyla da tatilinize keyifli bir mola verebilir stadyumlarda yerinizi alabilirsiniz. Diğer Tayland turları arasından en güzel şehirleri gezebileceğiniz farklı tercihlerde yapabilirsiniz. 

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.