Bükreş’te Alışveriş Turu

Romanya, eşsiz doğal güzellikleriyle dikkat çeker. Özellikle Bükreş, Balkan ülkelerinin önemli şehirleri arasında yer alır ve Romanya’nın başkenti konumundadır.

Bu şehirde gezip görülecek çok yer, aktivite anlamında çok uğraş sizi bekliyor olacak. Birbirinden özel yanlarıyla güzel bir tatil deneyimi yaşamak isteyenlerin tercih ettiği Bükreş’te alternatifler sizi bekliyor olacaktır. Bükreş gezilecek yerler listesi kesinlikle ilk önce yapmanız gereken şey!Bükreş, gezip dolaşmak için ideal bir şehir fakat alışveriş anlamında aynı şeyi söyleyebilmek mümkün değil. Özellikle hediyelik eşya konusunda zayıf olan şehirde tercihe bağlı olarak şarap veya meyvelerden yapılan Likör tarzında ki yerel içki olan Tuica hediyelik olarak alınabilir. Bükreş Turları ile daha pek çok detayı keşfedeceksiniz. 

Bükreş’e yolunuz düşerse ünü sınırları geçen Beba isimli mağazaya uğraşabilirsiniz. Mağazada bizzat el ile boyanan vazolar, fincanlar, bardaklar gibi farklı dekoratif ürünlere kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Hem ideal bir hediyelik olacak hem de sanat eseri anlamında evlerinizde kullanıma ve saklamaya uygun olacaktır. Shot bardakları özellikle alınabilir. Türklerin ilgisi de bir hayli yoğun.

Bükreş’te klasik şehir hediyelikleri olarak magnet, kupa gibi aksesuarlar bulabilirsiniz. Onun haricinde özellikle hediye edilmek üzere çok özel ürünleri bulabilmek biraz zor olacaktır. Şansınızı denemekten çekinmeyin, illa ki alınacak bazı şeyleri bulabilirsiniz.

Güzellikleriyle dikkat çeken Bükreş, turistler tarafından sıklıkla ziyaret edilen bölgelerin başında kendine yer bulmaktadır. Muhteşem fırsatları değerlendirebileceğiniz Bükreş’te özel aktivitelere katılabilir ve harika zaman geçirebilirsiniz.Şehrin tarihi ve turistik güzelliklerini gezip gördükten sonra eşsiz imkanlarından da yararlanabilirsiniz. Poiana Brasov adında Bükreş’e kısa bir mesafede bulunan kayak merkezi, harika bir doğal ortamı sizlere sunacak ve güzel zaman geçirmenizi sağlayacaktır. 1700 metrede 22 kilometrelik pisti ve 10 tane lift seçeneğiyle dikkat çeken bu kayak merkezi profesyonel sporcular için adeta bulunmaz nimet konumunda. Brasov`da ki Postavaru Dağlarında bulununan bu kayak merkezi Romenlerin en sevdikleri alanların başında kendine yer buluyor.

Tüm Balkan ülkelerinde olduğu gibi Romanya’da da bu sporun ciddi takipçileri bulunuyor. Yapılan yatırımlar sayesinde harika bir hizmeti halkına sunan Romen yönetimi, bunu tüm dünyaya ispatlamış durumda. Zaman zaman önemli organizasyonlara da ev sahipliği yapan bu kayak merkezinde güzel zaman geçirebilme şansına sahip olacaksınız. Romanya Turları için vazgeçilmez olan Bükreş gibi daha pek çok güzel şehri yakından tanıyabilirsiniz. 

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.