Bulgaristan Alışveriş Rehberi

Kayak severler son zamanlarda Balkan ülkelerine yönelim göstermeye başladı. Bulgaristan, kayak konusunda yapmış olduğu ciddi yatırımlar sayesinde her yıl kış aylarında ciddi turiste ev sahipliği yapıyor. Türkiye’den de kayak yapmak isteyen pek çok kişi Bulgaristan turları tercihini yapabiliyor. Özellikle Bansko gibi kayak merkezlerinin bulunduğu bu noktalar, harika bir destinasyon olarak karşınıza çıktığı gibi önemli güzellikleri de size veriyor.

Bulgaristan’da aktivite yapmak isterseniz ilk aklınıza gelen unsur kayak olacaktır. Onun haricinde snowboard gibi farklı kış sporlarına da yönelebilirsiniz. Avrupa snowboard şampiyonası her yıl Bansko’da organize edilmektedir. Pirin dağlarının muhteşem güzelliğini görebileceğiniz dağ yürüyüşleri, karda paintball gibi farklı etkinliklere de katılabilirsiniz.

Bulgaristan, farklı doğal güzellikleri sebebiyle turistlerin uğrak noktalarını oluşturuyor. Siz de bu güzellikleri görmek ve farklı aktivitelere katılmak isterseniz Bulgaristan’ı tercih edebilirsiniz. Bulgaristan gezilecek yerler listesi de yapmalısınız.

Gül kokulu parfümler;

Bulgaristan, doğal güzellikleri ve tarihiyle müthiş bir destinasyondur. Hemen yanı başımızda ki bu cennet, farklılıklarıyla ön plana çıkacağı gibi eşsiz güzellikleriyle de adından söz ettirmektedir.

Bulgaristan’a çeşitli sebeplerden dolayı gezi düzenleyebilir ve harika zaman geçirebilirsiniz. Dönüş yolculuğu için de gerek kendiniz gerek sevdikleriniz için harika hediyelik seçimlerinde bulunabilirsiniz.

Bulgaristan, gül kokulu parfümleriyle ünlü bir ülkedir. Gül, burada önemli bir yere sahiptir ve içerisinde gül bulunan bir çok ürüne kolayca ulaşabilirsiniz. Gül kokulu parfümler ilk akla gelen hediyelik olacaktır. Enfes bir kokuya sahip olan bu parfümlerin bay ve bayan versiyonlarını bulmak mümkün. Eğer parfüm sevmiyorsanız o halde yapmanız gereken gül ile üretilmiş diğer ürünlere yönelmek olacaktır. Sabun, kolonya gibi farklı ürünler de alternatifleriniz arasında yer alabilir.

Kaşkaval adı verilen peynir de özel bir yere sahiptir. Günlük tüketim ihtiyacı kadar buradan peynir alabilirsiniz. Dikkat edilecek husus belli ürünlerin belli miktarlarda vergisi bulunuyor. Ne kadar çok ürün getirirseniz gümrükte sorun yaşama riskiniz o kadar fazla olacaktır. Yurt dışı turlar için en güzel tarafı tabi ki alışveriştir. 

Diğer yandan magnet, kupa, tişört gibi bilindik hediyelerden de kolay bir şekilde faydalanabilirsiniz.

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.