Dominik Cumhuriyeti Alışveriş Turu

Tabloya Yansıtılan Doğal Güzellikleri Evinizde Sergileyin

Dominik Cumhuriyeti’nin doğal güzelliklerini ve kültürünü alışveriş merkezlerinde ve renkli sokaklarda kurulu pazarlarda bulabilirsiniz. Adanın renkli sokaklarında yürüyüş yaparak Pazar tezgâhlarında alıcı bekleyen birbirinden güzel el yapımı ürünleri inceleyebilirsiniz. Satıcılarla sıkı pazarlık yapabilirseniz eğer, çok az ödeyerek birden çok hediye alabilirsiniz. Dominik Cumhuriyetinde pazarda satılan hediyelikleri bütçenize uygun fiyatlarla bulabilirsiniz ancak alışveriş merkezlerinde biraz fiyat artışı görebilirsiniz. Otantik tablolar, takılar, el yapımı purolar, kakao ve Dominik Cumhuriyeti Turları sırasında en çok özel içecek Mamajuana alabileceğiniz en güzel hediyeliklerdir.

Gezindiğiniz doğal güzellikleri evinize taşımak ve duvarınızda sergilemek isterseniz el yapımı tablolardan alabilirsiniz. Uygun fiyatlara alabileceğiniz küçük takılarla hem kendinizde farklı bir tarz oluşturabilir hem de çevrenizdekilerin yüzünü güldürebilirsiniz. Ayrıca el yapımı purolar bu bölgede almanız gereken olmazsa olmazınızdır. Ada içerisinde birçok noktada satılan kakako mutfağının vazgeçilmez içeceği olacak. Bu lezzetteki kakaoyu başka hiçbir yerde bulamayacaksınız. Dominik Cumhuriyeti gezilecek yerler listesi yapmak tabi ki şart! 

Dominik Cumhuriyeti’nde Beyzbol Sporunu Denemeye Ne Dersiniz?

Sportif etkinlikler bakımından oldukça zengin bir ülke olan Dominik Cumhuriyeti’nde Beyzbol sporuyla tanışmaya ne dersiniz. Ada halkının neredeyse büyük bir kısmı beyzbol sahalarında kendini buluyor. Oldukça sert ve heyecanlı bir spor dalı olan Beyzbolu izlerken bazen gözlerinizi kırpacaksınız. Türkiye’de görmeye alışık olmadığımız bu spor dalı ilk etapta ürkütücü gelse de zaman içerisinde alışıyorsunuz. Öyle ki kendinize güveniyorsanız kesinlikle denemelisiniz diyebilirim.

Topu rakibin kalesine taşımak için üzerinize atlayan oyunculardan kaçabilirseniz gayet eğlenceli ama altta kalırsanız sağlık problemi yaşama ihtimaliniz yüksektir. Eğer riske girmek istemiyorsanız Beyzbol’u bir kenara bırakın ve su sporlarıyla ilgilenin. Dört bir tarafı su ile çevrili olan Dominik Cumhuriyetinde Beyzbol’dan sonra su sporları rağbet görüyor. Düzenlenen etkinliklere katılarak su altı ve su üstü sporlarını yapabilir, güzel bir gün geçirebilirsiniz. Yurt dışı turlar ile en güzel sporları en farklı yerlerde yapabilirsiniz. 

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.