Dubrovnik’ten Ne Alınır?

Dubrovnik farklı güzellikleriyle dikkat çeker. Harika bir doğaya, muhteşem bir tarihe ve gezilmesi gereken çok sayıda alana ek olarak alışveriş için de ideal noktaları oluşturmaktadır.

Şehirde gezinizi tamamladıktan sonra dönüş yolculuğu için alışverişe çıkabilirsiniz. İlk akla gelen hediyelik Lavanta torbaları olacaktır. Birbirinden çeşitli lavanta torbaları hem güzel hem yöneye özgü bir hediyelik seçimi olacaktır. Dubrovnik Turları sırasında görebileceğiniz diğer hediyelikler ise takılar olacaktır. Mercan taşı kaplı gümüş takılar ilginizi çekecek objelerdir. Bunlardan başka kurutulmuş sebze meyveler, zeytinyağı şişeleri ve zeytin yağından yapılmış şeyler, başta mandalina olmak üzere çeşitli reçeller ve klasik tüm turistik şehirlerde satılan magnet, kupa ve benzeri tarzda hediyeler satın alınabilecek farklılıkları oluşturacaktır.

Şehirde pazarlık yok denecek kadar azdır. Eğer birden fazla ürün alıyorsanız yine de pazarlık teklif etmenizde fayda olacaktır. En azından bir tanesini uygun fiyata veya bedavaya satın alma şansı yakalayabilirsiniz. Dubrovnik gezilecek yerler listesi de yapmalısınız!

Dubrovnik Spor

Dubrovnik güzel bir doğaya sahiptir. Denizi, doğası ve farklı ayrıntıları aktivite için pek çok olanağı size sunacaktır. Geniş ölçüde yapabileceğiniz bazı aktiviteler, farklılıkları size sunacak ve harika zaman geçirmenizi sağlayacaktır.

Dubrovnik kentinde yapılacak önemli aktivitelerden bir tanesi su sporları ve doğa yürüyüşleri olacaktır. Farklı konseptlerde ki plajlarıyla harika zaman geçirmenizi sağlayacak olan bu şehir, aynı zaman da hoş bir doğaya sahip olmasıyla farklılıkları size yansıtacaktır. İster dağ sporları, ister su sporları tercihinize bağlı olarak yapılabilmektedir. Yurt dışı turlar ile böyle güzel farklı spor seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. 

Doğa yürüyüşleri ile şehrin hem tarihi hem doğal güzelliklerini görebilme şansı sizi bekliyor. Bunun yanı sıra yamaç paraşütü, rafting ve kano gibi farklı uygulamalara da katılarak güzel zaman geçirebilmeniz mümkün olacak.

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.