Hurghada’da Ne Alınır?

Hurghada muazzam güzellikleriyle Mısır’ın önemli destinasyonlarından birisidir. Birbirinden özel fırsatları bulabileceğiniz bu şehirde Mısır kültürünün izlerini bulabilirsiniz.

Mısır kültürünün izlerini taşıyan hediyelikleri burada ulaşabilirsiniz. Sakalla High caddesi üzerinde yer alan ve tarihi şehir olarak bilinen çarşılar, alışveriş için ideal noktaları oluşturmaktadır. Burada önemli bir yere sahip olan Nargileler, gümüş takılar, şehre özgü biblolar, organik parfümler ve el dokuması kilimlerin yanı sıra çeşitli baharatlar da bulabilirsiniz. Hurghada Turları için tercihlerinizi erkenden yapmalısınız.Tek dikkat edilmesi gereken yanı ise bölgenin aşırı turistik olmasıdır. Turistik bölgeler genel anlamda diğer şehirlere oranla daha pahalı ürünler satın almanıza olanak tanır. Bu gibi durumlardan kurtulmak için mutlaka pazarlık yapılması şarttır. Hurghada Gezilecek Yerler listesi yapmalısınız!

Hargada’da spor ve su aktiviteleri

Hargada, Mısır’ın önemli turizm destinasyonu. Denizin keyfini sürebileceğiniz şehirlerin başında gelen Hargada, muhteşem güzellikleriyle dikkat çekmekte.

Kızıldeniz kıyısında yer alan bu şehirde yapılacak pek çok aktivite bulunuyor. Bu aktivitelerin en güzeli ise su sporlarıdır. Su sporları için uluslararası bir merkez olan Hargada’ta rüzgar sörfü, yelken, derin deniz balıkçılığı, yüzme ve her şeyden önce şnorkel ile yüzme ve dalış için eşsiz bir yer. Özellikle dalış konusunda dünyanın pek çok noktasında bu şehre gelen insanların varlığı bir hayli fazla. Kızıldeniz’in eşsiz güzelliğini görebileceğiniz bu bölgede keyif dolu bir tatil deneyimi yaşayabilir, tatilinizle birlikte su aktivitelerine katılarak sportif faaliyetler içerisinde de olabilirsiniz. Tüplü veya tüpsüz dalış organizasyonları ise tamamen size kalmıştır. Eğer eğitim almak isterseniz ideal bir nokta olan Harghada’da CMAS sertifikalarını da kolayca alabilirsiniz. Yurt dışı turlar arasında olan Mısır turları için şimdi doğru zaman, hemen seçiminizi yapın!

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.