İngiltere Alışveriş Turu

Alışveriş cennetinde harika zaman geçirin;

İngiltere turları, sahip olduğu kültür ve muhteşem güzellikleriyle insanın ziyaret etmek istediği destinasyonların başında kendine yer buluyor. Mükemmel olanakları yaşayabileceğiniz bu şehirde, harika deneyimler sizi bekliyor.

Alışveriş bu deneyimlerin başında kendine yer buluyor. Eğer bir şehre gidiyorsanız yapmanız gereken ilk şeylerden birisi o bölgeyi gezmek ve dönüş için sevdiklerinize güzel hediyeler almak olacaktır.

İngiltere’ye gittiğiniz de ise farklı hediye çeşitleri sizi bekliyor olacak. İngiltere’den ne alınır sorusuna verilecek yanıt da burada gizlidir.

İngiltere’den kendiniz veya sevdikleriniz için bazı hediyeler almak isterseniz kırmızı telefon kulübesi, çift katlı otobüsler ve siyah taksiler ilk dikkat çekenler arasında kendine yer bulacaktır. Bu gibi minik oyuncaklar hem güzel bir hediye hem de unutulmaz bir hatıra olacaktır. Eğer çay seven bir yapınız varsa çay da iyi bir hediye olacaktır. Dekoratif kutularda satılan çaylar, güzel bir hediye olarak karşınıza çıkacak. Antika veya eski merakınız varsa ikinci el kitaplar, plaklar ilginizi çekecektir. Son olarak, Shakespeare’in evini ziyaret etme gibi fikriniz varsa evin biblosunu da bulabilirsiniz. İngiltere gezilecek yerler için detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. 

MODAYI TAKIP EDİN

Moda İngiltere için önemli bir konudur. İngiltere’nin önemli alışveriş caddelerinde dünya modasına dair çok güzel tekstil ürünleri bulabilirsiniz. Deri başta olmak üzere tüm tekstil ürünlerini bulabileceğiniz irili ufaklı İngiliz mağazalarında alışveriş keyfi yaşayabilirsiniz.

Futbolun beşiğine hoş geldiniz;

İngiltere, harika yapısı ve muhteşem özellikleriyle dikkat çekerken turizm anlamında futbolun da mükemmel katkısını hisseden ülkelerin başında kendine yer buluyor. Ada futbolu olarak anılan ve eşsiz deneyimler yaşamanıza imkan tanıyan bu kültür, İngiltere’nin adeta vazgeçilmezi. Gündemi belirleyen yapısıyla milyonları peşinden gerçek anlamda sürükleyen bu kültürün izlerini takip edebilmek ve bu heyecanı yaşayabilmek için İngiltere’ye gelebilir ve gezinizi buna göre planlayabilirsiniz.

Futbola meraklıysanız başka bir yere gitmenize gerek yok!  İngilizlere futbol deneyimlerini sorduğunuz da birden fazla cevap alabilirsiniz. Takımlarını asla yalnız yürümeyeceksin sloganı ile çağıran taraftarların içerisinde kendinize yer bulmak ve muhteşem uğultunun arasında harika bir deneyim yaşayabilmek için bu kültürü sonuna kadar hissedebilmeniz gerekecek. İngiltere’de futbola ömür veren Simon Kuper’in “Futbol asla sadece futbol değildir” sözü, İngiltere için önemli bir değeri ortaya çıkaracaktır.

Yurt dışı turlar arasında turistlerin İngiltere’ye yolu düştüğünde mutlaka izlemesi gereken bazı maçlar vardır. Manchester derbileri önemli bir role sahiptir. Büyük kulüplerin müsabakasını izlediğiniz kadar yerel kulüplerin de müsabakalarını takip ederek futbolu gerçek anlamda yaşayabilirsiniz. Fulham gibi takımların müsabakalarına alacağınız bilet, sizi apayrı bir dünyaya sürükleyecektir.

Kısaca bahsetmek gerekirse İngiltere’de spor denildiğinde akla ilk gelen futbol olacaktır. Futbolun beşiğine gelmişken müsabakaları takip etmeden dönmek olmaz. Tek yapmanız gereken bu müsabakaların keyfini sürmek olacaktır. Unutmayın, Futbol sadece futbol değildir.

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.