İskoçya Alışveriş Turu

Farklı doğası, sıcak kanlı insanları ve tarihi değerleriyle Avrupa’nın en beğenilen destinasyonları arasında yer alan İskoçya, alışveriş imkanlarıyla da gezginleri kendine çeken bir ülke konumunda yer alıyor.

Klasik Avrupa ülkelerinde yer alan magnet veya diğer küçük hediyelik eşyalara nazaran daha orijinal ürünleri temin edebileceğiniz bu ülkede dönüş yolu için sizi bekleyen birden fazla hediyelik alternatifi bulunuyor.

Bu alternatifleri en iyi şekilde değerlendirebilir ve harika fırsatlardan yararlanabilirsiniz. Dönüş yolunda sevdiklerinizi sevindirmek veya kendiniz için unutmayacak objeler bulabilmek için İskoçya adeta bir cennet.

İskoçya Turları sırasında hediyelik eşya seçenekleri bir hayli fazla. İskoç müzik Cd’leri, ideal bir hediyelik olacaktır. Bayan ve erkekler için kalın İskoç kazakları da değerlendirme yapacağınız alternatif ürünler olacaktır. Buna ek olarak el emeği yapılan çeşitli süs eşyaları da yine farklı bir alternatif olacaktır.Bu ülkede en dikkat çeken ürün ise kesinlikle alkollü içkiler olacaktır. Eğer içkiden hoşlanıyorsanız İskoç viskilerini hem uygun fiyata hem kaliteli olarak temin edebilme şansınız mevcut. Shortbread denilen İskoç kurabiyeleri de yine dönüş yolculuğunda getirilebilecek ideal hediyeler arasında bulunacaktır.

Farklı lezzetiyle dikkat çeken Fudge adı verilen tatlılar ile tartan adı verilen ve kareli kumaşlardan yapılmış yerel İskoç kıyafetleri de yine tercihinize bağlı olarak temin edilebilmektedir. İskoçya gezilecek yerler listesi özellikle yapmalısınız.

İskoçya’da çok farklı hediyelikler sizi bekliyor. Keyfinize ve tercihinize uygun olarak gerçekleştireceğiniz tatilinizde dönüş için farklı alternatif hediyeliklere göz atabilme şansını elde edebilirsiniz.

İskoçya’da alternatif spor etkinlikleri

Dünyanın en büyüleyici coğrafyalarından birisine sahip olan İskoçya, farklılıklarını kendine has yapısıyla belli ediyor.

İskoçya’ya tatil amacıyla geldiyseniz yapmanız gerekenler çeşitli aktiviteleri değerlendirmek olacaktır. Ülkede yapılması gereken pek çok aktivitenin arasında en beğenilenleri tercih etmek harika bir fırsatı size sunacak ve güzel zaman geçirmenize imkan tanıyacak.

Futbolun popüler olduğu bu ülkede diğer spor dalları arasında Rubgy, tenis ve golf sporları da yoğun katılımlara sahne almaktadır. Bunun yanı sıra trekking ve yürüyüş için bir çok farklı kulvarı değerlendirebilir ve harika zaman geçirebilirsiniz.Futbol, gerçekten popüler bir spor dalıdır İskoçya’da. Özellikle bu müsabakalar hem geniş katılım hem de heyecanı ile dikkat çeker. Özel yanlarıyla bilinen futbol organizasyonunun en güzel örneklerini bu ülkede görebilmeniz mümkün olacak. Glasgow Rangers, Celtic gibi ünlü kulüplerin müsabakalarında ateşli taraftarlar ile hissedebilirsiniz.

Arazinin elverişli yapısı ve farklılığı ile golf sporu da oldukça ilgi gören dalların başında gelir. Farklı deneyimler yaşayabileceğiniz bu organizasyonda harika zaman geçirebilme şansına sahip olabileceksiniz. Yurt dışı turlar ile keşfedebileceğiniz en güzel tur seçeneklerinden olan İskoçya turlarını kesinlikle incelemelisiniz. 

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.