Kosova Alışveriş Turu

Kosova Turları muhteşem doğal güzellikleri, köklü geçmişi ve enfes turistik bölgeleriyle dikkat çekici bir ülkedir. Kısa süre önce bağımsızlığını kazanan bu ülke de güzellikleri görebilir, muhteşem bir gezintiye çıkabilir, aynı zaman da harika fırsatları değerlendirebilirsiniz.

Alışveriş bu fırsatlardan yalnızca bir tanesidir. Kosova her ne kadar yeni bağımsız bir ülke olsa da özellikle el işçiliği ile üretilen bazı hediyelikler alışveriş için ideal tercihleri oluşturacaktır. Hediyelik anlamında fiyatların çok uygun olması, güzellikleri de beraberinde getirecektir.Kosova’nın kendi güzellikleri arasında yer alan hediyelik eşyalar, muhteşem fırsatları size sunacaktır. Dönüş için gerek kendiniz gerekse de sevdikleriniz için satın alacağınız hediyelikler arasında el yapımı ürünler ilk sırada yer bulacaktır. Kosovalı insanların ürettikleri bu el yapımı ürünler arasında tekstilden çanak çömleğe kadar çok değerleri ürünleri bulabilirsiniz.

Alışveriş yapabileceğiniz bir diğer alternatif ise her Avrupa ülkesinde olduğu gibi magnet kupa gibi ürünler olabilir. Hem daha uygun fiyatlara hem daha bol hediyeler ile yurda dönebilirsiniz.

Brezovica Ski Center

Kosova farklı aktivite imkanlarını size sunabilen bir ülkedir. Muhteşem güzellikleri ve doğal halleriyle dikkat çeken bu ülkede yılın her mevsiminde yapılan değişik aktivitelere katılabilirsiniz.Kış aylarında ülkeyi ziyaret ediyorsanız yapmanız gereken en iyi aktivite Brezovica Kayak Merkezi’ni ziyaret etmek olacaktır. 2 farklı bölgeden oluşan bu kayak merkezi hem profesyonel hem amatör sporcular tarafından tercih ediliyor. Fiyatların gayet uygun olması, Avrupa’nın çeşitli bölgelerinden buraya gelenlerin sayısını artırıyor. Yüksek seviyede snowboard tutkunları tarafından tercih edilen bu bölge vizesiz gidilebildiği için Türkler tarafından da yoğunlukla tercih edilen kayak merkezlerinin arasında bulunuyor.

Muhteşem aktivitelere katılabileceğiniz bu kayak merkezi, doğal bir güzelliğin yansıması olarak karşınıza çıkacaktır. Kış aylarında kayak, snowboard gibi kış sporlarını yaparken yaz aylarında ise keyifle gezintiye çıkabileceğiniz bölgeleri oluşturmaktadır. Balkan Turları ile kesinlikle Kosova turlarını tercih edebilirsiniz. 

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.