Lviv’den Ne Almalı?

Lviv, ülkenin ikinci büyük şehridir ve birbirinden özel imkanların yakalanmasında önemli bir yere sahiptir. Lviv, farklı yanlarıyla dikkat çekecek ve harika zaman geçirmenizi sağlayacaktır. Şehri gezip dolaştıktan sonra yapmanız gereken tek şey dönüş yolculuğu için hazırlıklara başlamak ve sevdikleriniz için hediye seçiminde bulunmak olacaktır. Lviv, bu konuda ideal alışveriş yerlerinden birisidir. Avrupa ülkelerine nazaran kısmen daha pahalı bir şehir hüviyetinde bulunan Lviv, istenilen her şeyin bulunabildiği noktaları oluşturmaktadır.  El yapımı ürünleri görmek, onlardan güzel örnekleri yakınlarımıza ve kendimize satın almak oldukça keyifli. Lviv Turları farklı bir alışveriş deneyimini size sunacaktır. Bu deneyim arasında en dikkat çekeni bizde ki sahaf benzeri oluşumlardır. İkinci el kitap ideal alışveriş olacaktır. El yapımı ürünlerinin yanında bu şehirde kahve ve çikolata çok önemli iki lezzet.

Ukrayna’da gerek kendi kültürleri gerekse de etki altında kalan Rus kültürünün izlerini yaşayabilme şansına sahip olabilirsiniz. Tek yapmanız gereken bu güzellikleri sonuna kadar hissetmek olacaktır.

Lviv’de kayak keyfi;

Kayak, her insanın hayalini süsleyen bir kış sporudur. Ukrayna’da farklılıkları yakalayabileceğiniz gibi sportif etkinliklere de katılabilirsiniz. Özellikle kış aylarında bölgeyi ziyaret ediyorsanız kayak merkezleri sizi bekliyor demektir. Ukrayna’nın en büyük kayak merkezi Lviv’de bulunmaktadır. Karpati bölgesinde yer alan ve Bukovel ismi ile anılan bu kayak merkezi uzunlukları 600 m ile 4 km arasında değişen 61 pisti sizlere sunuyor. 12 pist başlangıç seviyesindekilere yönelikken, 41 orta derece, 8 pist ise profesyonel seviyede kayanlar için düşünülmüş. Kırmızı yani orta derece zorluktaki pistlerde gece kayak yapma imkanı da 17:00-20:00 saatleri arasında sunuluyor.

Kayak gerçekten kitleleri peşinden sürükleyebilen bir spor dalıdır. Lviv’de bulunan bu tesis ise her yıl on binlerce turisti ağırlamaktadır. Çok geniş bir alan üzerine kurulu olan Bukovel’de pek çok tesis var. Farklı bütçelere göre düşünülmüş konaklama seçeneklerinden restoranlara, gece kulübünden bowling salonuna kadar tüm detaylar düşünülmüş. Lviv turlarını Ukrayna Turları arasından tercih edebilirsiniz. 

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.