Miami Tatil Heyecanı

Miami’de sportif faaliyetler oldukça geniş bir ağa yayılmış durumda. Dünyaca ünlü Miami Heat Basketbol takımının müsabakalarına katılarak potanın yıldızlarını yakından görme şansını yakalayabilirsiniz. Sioux Falls Skyforce Basketbol takımını izleyerek adeta hırs ve mücadelenin tutkunu olacaksınız. Peki, Florida Panthers Buz Hokeyi Takımını izlemeye ne dersiniz? Buz pisti üzerinde yaşanan ilginç anlarla tatilinizi daha farklı kılabilirsiniz.

Miami Turları sırasında; Marlins Beyzbol takımıyla da farklı bir müsabakanın kapılarını aralayabilir ve kendinizi sert bir mücadelenin ortasında bulabilirsiniz. Kıran kırana bir oyun olan Beyzbol müsabakalarını izlerken bazı pozisyonlarda korkudan gözlerinizi kapatabilirsiniz, buna şimdiden hazırlıklı olun. Spor tutkunuza ara vermeden devam edebileceğiniz nadir ülkelerden biri olan Miami’de Basketbol, Buz Hokeyi, Beyzbol ve Futbol gibi birçok branşta müsabakaları takip edebilir, unutamayacağınız eğlenceli dakikalara imza atabilirsiniz.

Dünya’nın En Önemli Markaları Miami’de

Miami alışveriş anlamında günümüz teknolojisini yakından takip eden en önemli yerlerden biridir. Miami’de teknolojiden takı tasarıma ve aklınıza gelebilecek ne varsa kısa sürede bulabilirsiniz. Gelişen ulaşım ağı ve Alışveriş Merkezleri sayesinde dilediğiniz gibi alışveriş yapabilir ve sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. Dünyanın en önemli markalarının temsilciliklerini bulabilir ve yüzlerce marka arasından dilediğinizi tercih edebilirsiniz. Hediye olarak ne almak istediğinize karar vermekte güçlük çekeceksiniz.Amerika’nın En Büyük Alışveriş Merkezi Sawgrass Mills Miami’de

Amerika’nın en büyük Alışveriş Merkezlerinden biri olan Sawgrass Mills, Miami’den yaklaşık yarım saat uzaklıkta bulunuyor. Taksi ya da otobüsle rahatlıkla ulaşabileceğiniz bu devasa alışveriş merkezinin içerisinde yüzlerce marka temsilcilikleri bulunuyor. Aklınıza gelebilecek ve görünce şaşkınlığınızı gizleyemeyeceğiniz hediyeliklerle karşınızda bulabileceğiniz Sawgrass Mills’te yapacağınız alışveriş üzerinizden büyük bir yükü almış olacak. ABD Turları ile böyle güzel seçenekleri değerlendirmelisiniz. 

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.