Minsk Alışveriş Rehberi

Minsk Belarus’un başkenti ve  en büyük şehridir. Ülkenin ekonomik anlamda yükünü çeken bu şehir, turistlerin de en çok gezdikleri alanları barındırır. Eğer yolunuz bu şehre düşecekse gezmenin yanı sıra orijinal hediyelik eşyalar da satın alabilirsiniz.

Minsk turları sırasında alışveriş yapmak Türkiye’ye oranla kısmen daha uygun fiyatlara ürün bulmanız anlamını taşıyacaktır. Ekonomik anlamda sıkıntılar çeken Belarus’ta alışveriş her şeye rağmen devam ediyor. Siz de bu fırsatlardan yararlanmak ve gezi sonrası sevdiklerinize güzel hediyeler getirmek isterseniz Minsk alışveriş rehberi sayfamızda size sunulan tavsiyeleri okuyabilirsiniz;

Minsk’te bulabileceğiniz en özel hediyelikler ketenden yapılan ürünler olacaktır. Keten için kuzey ülkelerinin pamuğu ifadesi kullanılır. Ketenden yapılan bir çok hediyelik ve giyim malzemesi Minsk için ideal hediyelikler olacaktır. Yine Belarus yapımı çikolatalar oldukça meşhurdur ve harika tatlarıyla dikkat çekmektedir. Minsk’te alabileceğiniz diğer hediyelikler arasında kaşık, kukla, işlemeli kutular, sepetler gibi ahşaptan yapılan hediyelikler ve Minsk’in ve Belarus’un görülecek yerlerinin görüntüleri olan tabaklar ve pek çok diğer hediyelik eşya da popülerdir.  Minsk turuna çıkmadan önce Minsk gezilecek yerler listesi yapmalısınız. 

Minsk’te farklı spor aktiviteleri;

Belarus’un başkenti olan Minsk, farklı alternatifleri size sunacaktır. Ülkede en önemli organizasyon doğa ve kış sporlarıdır. Hemen hemen tamamı ormanlarla kaplı olan bu ülkede trekking yürüyüşleri için dünyanın en ideal rotaları bulunmaktadır. Kısa veya uzun süreli gezintiler için rehber eşliğinde programlara başlayabilirsiniz.

Minsk için bir diğer alternatif ise kayak turları olacaktır. Belarus’un en ideal kayak merkezi olan Siliçi, Minsk şehrine son derece yakındır ve harika güzellikleriyle dikkat çekmektedir. Hem kayak yapmanın keyfini hem de termal sularda keyif yapmayı arzulayanlardan biriyseniz Siliçi Kayak Merkezini mutlaka görmenizi tavsiye ederiz. Siliçi’de kolaydan zora kadar pek çok parkur bulunmaktadır ve gecenin geç saatlerine kadar kayak yapma imkanı vardır. 

Belarus turları sırasında en çok uğranan şehir tabi ki Minsk’tir. Minsk şehrinde harika bir tatil diliyorsanız yapmanız gereken bazı aktivitelere katılmak olacaktır. Bu aktiviteler, eşsiz güzellikleriyle size apayrı bir deneyim sunmaya yetecektir.

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.