Monaco’da ne alınır? Monaco Alışveriş Merkezleri

Monaco veya Monte Carlo şehri adeta bir alışveriş cenneti. Burada alışveriş yapmak için ayrı bir gününüzü ayırmanız faydanıza olacaktır. Monte Carlo ve Monaco Ville’de bulabileceğiniz kaliteli ürünler arasında parfüm, çikolata, kıyafet, seramik ve dokuma ürünleri, ayakkabı, çanta, mücevher, nakış işlemeleri ve kitap mutlaka olacaktır.

Bu türde ürünleri bulabileceğiniz harika bir bölge olan prenslik Monaco Turları, aynı zaman da farklılıkları size sunacaktır. Burada pul ve posta müzesini ziyaret etmeniz önemlidir. Eğer pul koleksiyonuna sahipseniz Monaco kraliyetine ait olan pulları satın alabilmeniz mantıklı bir yaklaşım olacaktır. Yine bu bölgede diğer koleksiyoncularla tanışabilir ve fikir alışverişinde bulunacağınız gibi pul alışverişini de gerçekleştirebilirsiniz. Monaco gezilecek yerler listesi yapmayın unutmayın!

Monaco’da alışveriş özel bir yere sahiptir. Bu sebeple alışveriş merkezlerini mutlaka ziyaret etmeniz faydanıza olacaktır. Dünyaca ünlü markaları bulabileceğiniz bu alışveriş merkezlerinde dilediğiniz ürünleri kolay ve hızlı bir şekilde bulabilmeniz mümkün olacak.

Fiyatlar konusuna gelecek olursak, fiyatlar diğer Avrupa şehirlerine nazaran daha pahalı bir yapıya sahiptir. Özellikle bayanların çok seveceği mağazalar, fiyatları sebebiyle erkeklerin pek hoşuna gitmeyebilir. Monaco’yu simgeleyen küçük hediyelik eşyalar ise alınabilecek en mantıklı ürünler olarak karşınıza çıkacaktır. Monaco gezilecek yerler listesi yapmak şart!

Monaco’da spor organizasyonları ve Formula 1 yarışları

Monaco, spor alanında oldukça ilerlemiş bir şehirdir. Sporun tüm detaylarını bulabileceğiniz bu prenslikte, harika zaman geçirebilmeniz mümkün olacak. Monaco’da düzenlenen Formula 1 Monaco Grand Prix’e, her yıl on binden fazla sporsever katılıyor. 1911 yılında düzenlenen Monte Carlo rallisinin ardından Monaco’nun sessiz ve sakin sokakları 1929 yılından itibaren her Mayıs ayında dünyanın en etkileyici yarışlarına ev sahipliği yapıyor. Özel bir yarış pistine sahip olan Monaco’da bu yarışları izlemek için her yıl on binlerce turist bu bölgeye geliyor.

Monaco’da önemli spor aktivitelerinden birisi de futbol olacaktır. Dünyanın en başarılı futbol takımlarından birisi olarak yorumlanan AS Monaco kulübü aynı zaman da Fransa Lig 1’de mücadele ederek yıllarca şampiyonluk yaşamış, Avrupa kupalarında ise harikalar estiren bir yapıya sahiptir. Yurtdışı turlar arasında en güzel noktalar arasında yer almaktadır.

Eğer amacınız spor amacıyla Monaco’yu takip etmekse Formula 1 yarışlarına katılabilir ve Monaco’nun tüm müsabakalarını takip edebilirsiniz. Fransız liginin diğer Avrupa liglerine göre daha ateşli geçmesi, bu bölgede izlenecek futbol müsabakalarını da olumlu yönde etkiliyor.

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.