Pattaya’da Ne Yapılır?

Bir taraftan deniz, kum ve güneşle sakin, diğer taraftan sokaklarıyla hareketli ve eğlenceli bir şehir olan Pattaya Turları ile aradığınız ne varsa bulabilirsiniz. Spor tutkunları ve sportif etkinliklere katılmak isteyenler için de bir çok alternatif sunan bu şehirde golf oynayabilir, go-kart yarışlarına katılabilirsiniz. Şehrin doğal güzellikleri arasında hedefinizi gözleyebilir ve sayı almak için bütün titizlikle topu yuvarlayabilirsiniz. Golf keyfi bu şehirde daha başka yaşanıyor. Ayrıca go-kart yarışlarıyla eğlenceye ve heyecana kapı aralayabilirsiniz. Ama yarışırken kendinize dikkat etmelisiniz.

Go-Kart ile Heyecan ve Tutkuyu Aynı Anda Yaşayın

Parkurlarıyla riskli, rakipleriyle eğlenceli bir sportif aktivite olan go-kart ta piste çıktığınızda kendinizi tutamayacaksınız ve bitiş çizgisini geçmek için ayağınızı gaz pedalından çekemeyeceksiniz. Heyecan, tutku ve macera hepsini go-kart pistinde yaşayacaksınız. Şehirde oldukça fazla katılımın olduğu bu yarışı izlerken bile kimi zaman korkudan gözlerinizi kapatacaksınız kimi zamanda eğlenceden yerinizde duramayacaksınız. Bunların yanı sıra deniz sporlarına ilgi duyanlar için de birçok etkinlik ve aktiviteye yer veriliyor.

Zanaatkarların Elinden Çıkan Hediyelikler Dünya Pazarına Açılıyor

Zanaat ve oymacılığın en güzel örneklerini Dünya pazarına sunan Pattaya şehrinde kafanızı çevirdiğiniz her noktada bir alışveriş merkezi ya da Pazar tezgahı ile karşılaşacaksınız. Elektronik eşyadan yöresel ürünlere kadar bir çok hediyelik eşya çeşidinden dilediğiniz seçerek yakınlarınızın yüzünü güldürebilirsiniz. Ancak elektronik eşya alırken alacağınız ürünün lisanslı olmasına dikkat edilmeli ve sahte ürünlere karşı dikkatli olunmalıdır.

Bakır, bronz, örgü, seramik, gümüş ve ahşap ürünler arasından dilediğinizi seçerek evinizin en güzel köşesine bu şehri temsil eden hediyelik eşyalardan alabilirsiniz. Ayrıca örme ve dokuma ile yapılan yöresel kıyafetlerden de alarak şehrin kültürünü evinize taşıyabilirsiniz. Pazarları ve alışveriş merkezleriyle oldukça zengin bir şehir olan Pattaya da Central Festival, Mike AVM, Royal Garden Plaza gibi büyük alışveriş merkezleri ve Thepprasit, Sol Buakhao, Made İn Thailand ve Pattaya Pazarını gezinerek birbirinden güzel hediyelik eşyalar arasından dilediğinizi satın alabilirsiniz.   Tayland Turları ile kesinlikle Pattaya gibi eşsiz bir şehri yakında tanımalısınız.

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.