Phuket ve Tayland’dan Ne Alınır?

Dalış Yaparak Denizin ve Doğanın Güzelliklerini Keşfedin

Dalış ve su sporları için oldukça zengin kaynaklara sahip olan Phuket’te tüplü dalış, şnorkelle dalış, cable ski ve wakeboarding, sea kayak gibi sportif etkinliklere katılabilirsiniz. Fil üzerinde trekking, golf, mini golf ve boks müsabakaları da adanın en güzel ve heyecanlı aktiviteleri diyebiliriz. Özellikle su sporu için oldukça güzel bölgelere sahip olan bu adada kendinizi suyun kollarına bırakabilir ve heyecanlı dakikalar geçirebilirsiniz. Ayrıca Fil üzerinde trekking etkinliklerine katılarak doğanın tadını çıkarabilir ve doğa yürüyüşüyle sağlıklı bir gün geçirebilirsiniz. İlk etapta fillerden biraz korkabilirsiniz ama bu hayvanların eğitimli olduğunu görünce korkunun yerini heyecan ve eğlence alıyor.Tüplü dalış ve şnorkelle dalış etkinliklerine katılarak da su altındaki doğal güzellikleri ve masmavi suları inceleme fırsatı yakalayabilirsiniz. Hayatınızın en unutulmaz dakikalarını su altında geçireceksiniz. Phuket turları için en doğru zamanı seçebilirsiniz. 

Mücevher ve Antika Almak İçin En İdeal Yer

Yerel el sanatı, mücevher, deri, antika ve geleneksel Tay ipeği gibi hediyelik eşyaları kolaylıkla bulabileceğiniz birçok alışveriş merkezi ve mağaza bulabilirsin9iz. Şehir merkezinde bulunan birçok alışveriş merkezinde binlerce hediyelik eşya bulabilirsiniz. Alacağınız hediyelik eşyalarda Phuket adasının geleneklerini ve kültürüne sahip olabilir, Tayland’ı yakından tanıyabilirsiniz. Sabah erken saatlerde kurulan pazarlardan da çeşitli hediyeler alabilir ve çok daha uygun fiyatlarla birçok hediyelik alabilirsiniz. Özellikle el işleme ürünlerinden alarak usta zanaatkarların işlemelerine sahip olabilirsiniz. Ayrıca şehir merkezinde bulunan Central Festival ve Patong’daki Jungceylon adanın en büyük alışveriş merkezleridir. Bu devasa alışveriş merkezlerini gezinerek dilediğiniz gibi alışveriş yapabilirsiniz.

Sıra Tayland’da!

Masmavi Denizde Spor Keyfi

Tarihi yapısı, eğlenceli sokakları, adaları ve deniziyle en önemli tatil merkezlerinden biri olan Tayland Turları sırasında su sporları, futbol ve voleybol gibi sportif etkinlikler sizleri bekliyor. Su sporlarıyla kendinizi masmavi suların kollarına bırakın ve eğlenmenin keyfini yaşayın. Adeta adalar ülkesi olan Tayland’da tatilinizi sportif etkinliklerle renklendirebilirsiniz. Kendinizi iyi hissedeceğiniz ve kıyasıya yarışacağınız kayık yarışlarıyla heyecanı dorukta yaşayacaksınız.

Rengarenk Maskelerle Tayland Kültürünü Evinize Taşıyın

Tayland gibi geleneklerine ve kültürüne sıkı sıkıya bağlı bir ülkeden hediyelik eşya almak oldukça kolaydır. Dayanıklı tik ağacından yapılan ahşap oyma eşyalar, küçük buda heykelleri, rengarenk maske ve süs eşyaları alabileceğiniz en güzel hediyelik eşyalardır. Kültürlerini oymacılık üzerine işleyen Tayland halkının elinden çıkma birbirinden güzel maskeler evinizin en güzel köşelerini süsleyecek. Ayrıca sevdiklerinize buda heykellerinden alarak ülkenin inancını ve kültürünü sevdiklerinize hediye edebilirsiniz. Ayrıca ipeğiyle de oldukça ünlü olan bu ülkeden evinize güzel eşyalar alabilirsiniz. Pazarlarda ya da devasa alışveriş merkezlerinde bulabileceğiniz hediyeliklerden dilediğinizi seçin ve sevdiklerinizin yüzünü güldürün.

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.