Sırbistan’dan Ne Alınır?

Sırbistan, gezip görülecek doğal güzellikleri, muhteşem tarihi ve enfes kültürüyle dikkat çeken Avrupa ülkeleri arasında bulunur.

Mükemmel güzellikleri yaşayabileceğiniz bu şehirde birden fazla alternatif olanaktan yararlanabilirsiniz. Alışveriş imkanlarından faydalanabileceğiniz bu ülkede pek çok  AVM bulunuyor. Teknoloji, giyim veya diğer konularda alışverişlerinizi bu AVM’lerden yapabilirsiniz. Türkiye’ye oranla pek de ucuz olmayan bu AVM’ler yerine farklı hediyelikleri de seçebilirsiniz.

Özellikle Sırp el sanatları gerçekten görülmeye değerdir. Özellikle oymacılık ve porselen gibi bazı hediyelik eşyalar farklılığını ortaya koyacaktır. Hem güzel bir hediye seçiminde bulunmak hem sevdiklerinizi mutlu etmek için bu gibi eşyalardan yararlanabilirsiniz.

Sırbistan Turları sırasında alınabilecek diğer hediyelikler ise tipik Avrupa şehirlerinde bulabileceğiniz magnet, kupa bardak gibi ürünleri de tercih edebilirsiniz. Özellikle Sırbistan’ın farklı bölgelerin yansıtan bu hediyelikler dönüş yolculuğu için ideal seçim olacaktır.

Kayak keyfini yaşayın;

Kayak, kısa süre öncesine kadar zengin sporu olarak bilinmekteydi. Özellikle İsviçre, İtalya gibi bölgelerde kurulan kayak merkezleri, muhteşem imkanlarıyla adından söz ettiriyor.

Sırbistan, son zamanlarda kayak sporuna ciddi yatırım yapan ülkelerin başında geliyor. Öyle ki, popülerleşen bu spor sayesinde ülke İsviçre veya İtalya gibi ülkelerle yarışabilir duruma gelmektedir.

İrili ufaklı pek çok kayak merkezinin yer aldığı bu bölgede en gelişmiş olanı Kopaonik kayak merkezi olacakır. En modern ve gelişmiş şekilde hizmet sunan bu kayak merkezinde 18 farklı pist sizi bekliyor olacak. Sırbistan’ın muhteşem doğasında gerçekleştireceğiniz bu deneyim ile hem güzel zaman geçirme şansına hem de birbirinden özel bölgeleri görme imkanına kavuşmuş olacaksınız. Yurt dışı turlar ile böyle seçimler yapmak mümkün. 

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.