Thassos Adası Gezilecek Yerler

Thassos adası farklı güzellikleri size sunacaktır. Türkiye’nin hemen yanı başında bulunan bu ada, harika manzaraları, muhteşem plajları ve bitmek tükenmek bilmeyen eğlence yanıyla özel bir tatil deneyimi yaşamanıza imkan tanıyacak.

Her bir noktası cennet bahçesini andıran Thassos adasında deniz tatili yapmak ayrıcalıklı bir tatilin başlangıcı olarak karşınıza çıkacaktır. Thassos adasında denizin, güneşin ve kumsalların keyfini çıkarabileceğiniz muhteşem plajlar yer alıyor. Zaten çoğu ziyaret tarafından da bu plajların keyfini çıkarmak için Thassos Turları tercih ediliyor.

Thassos adası için en ideal zaman dilimi yaz ayları olacaktır. Ege denizinin muhteşem güzelliklerini size sunacak olan Thassos adasında harika zaman geçirme şansına da sahip olabilirsiniz. Gezip görebileceğiniz yerlerin listesi bir hayli fazla olsa da en büyük ilgiyi plajlar ve sahil şeridi olacaktır. Muhteşem bir sahil şeridine sahip olan Thassos adası, enfes güzellikleriyle büyülü bir dünyanın kapılarını ardına kadar aralamanızı sağlayacak.

Gelelim görebileceğiniz plajlara;

Psili Amos

Psili Amos küçük olmasına rağmen son derece güzel bir plajdır. Sakin ve huzurlu yapısıyla dikkat çeken bu plajda Ege denizinin muhteşem Turkuaz rengine sahip olabilirsiniz. Plajda Şezlonglar, localar ücretsiz. Sadece yediğinizi, içtiğinizi ödüyorsunuz.

Giola

Heyecan arayan bir tipseniz Giola tam size göre. Yüksek yakalardan denize atlayabileceğiniz harika bir ortamı size sunan Giola, belli bir noktaya kadar araba ile ulaşabileceğiniz, belli noktadan sonra ise mavi tabelaları takip edebileceğiniz bir bölgedir.

Aliki

Cenneti mi arıyorsanız Aliki tam size göre. Küçük bir koy olmasına rağmen böylesine muhteşem bir güzelliği başka yerde görür müsünüz bilemeyiz. İpeği andıran beyaz kumu, muhteşem plajı ile dikkat çeken bu cennet bahçesinde şezlonglar ücretsiz. Yeme içme ücreti dışında pek ödeme yapmıyorsunuz.

Paradise Beach

Yeşil bir bitki örtüsü, muhteşem çam ağaçları ve dağların dibinde yer alan harika bir plaj. Paradise Beach, görülmesi gereken yerlerin başında geliyor. İçeride her türlü imkanı bulabileceğiniz tesisler mevcut.

Marble Beach

Beyaz kumlu, turkuaz renkli bir ortamda harika zaman geçirmek isterseniz Marble Beach tam size göre.  Belki görüntü itibariyle pek istediğiniz bir yer olmasa da muhteşem güzellikleri size sunacak kadar cesurdur.

Glyfoneri Beach

Hayal kırıklığı yaşayan insanlardan mısınız? O halde Glyfoneri plajına uğrayabilirsiniz. Muhteşem güzellikleri size sunan bu plaj, harika zaman geçirebileceğiniz ender noktalardan bir tanesidir. Size kalansa bu muhteşemliğin keyfini sürmek olacaktır.

La Scala

Thassos adasının en trend plajıdır. Giriş ücreti alınmayan bu plajın içerisi harika bir dekorasyona sahiptir. Mavinin her tonunu görebileceğiniz bu plajda güzel zaman geçirebilme şansına sahipsiniz. Thassos adası genel anlamda plaj ve deniz tutkunları tarafından tercih edilen yunan adasıdır. Her ne kadar tarihi eserleri yok denecek kadar azsa da doğal bir güzellikte harika zaman geçirmenize imkan tanıyan bu ada, tüm ihtiyaçlarınızı karşılamaya yetecektir. Yunan Adaları Turları aslında genel anlamda en güzel tatili geçirebileceğiniz seçenekleri size sunmaktadır. 

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.