Ukrayna Alışveriş Turu

Ukrayna farklı sportif faaliyetlere ev sahipliği yapabilecek doğal güzelliklere sahiptir. Özellikle Karpat sıra dağlarının bulunduğu alanlar gerçekten görülmeye değer bölgeleri oluşturmaktadır.

Bu bölgede yapacağınız başlıca sportif faaliyetler arasında yürüyüş, kayak, trekking, dağcılık, kaya tırmanışı, amatör balıkçılık gibi faaliyetler deneyebilirsiniz. Bukovel’e Lviv üzerinden ulaşabilirsiniz. 16 lifti ve toplamda 50 km uzunluğunu bulan pistleriyle Avrupa standartlarında kayak keyfi sunan Bukovel’de uzunlukları 600 m ile 4 km arasında değişen 61 pist bulunuyor. 12 pist başlangıç seviyesindekilere yönelikken, 41 orta derece, 8 pist ise profesyonel seviyede kayanlar için düşünülmüş. Ukrayna turları ile böyle farklı spor dallarını keşfedebilirsiniz. 

Ülkede diğer popüler sporlarda son derece yaygın. Futbol, basketbol gibi alternatif etkinliklere katılabilirsiniz.

Ukrayna’da ne alınır;

Ukrayna, geniş coğrafi özelliklerin yanı sıra farklı kültürel etkileşimlerin de yoğun hissedildiği alanların başında gelmektedir. Ülke genelinde gerçekleştireceğiniz harika tatilin ardından dönüş yolculuğu için hazırlıklara başlayabilirsiniz. Bu gibi durumlarda ilk dikkat çeken konu, dönüş için alınacak hediyeliklerdir.

Ukrayna’da Hediyelik eşya denince el emeği göz nuru resim, seramik, mücevher takılar ve bazı sanat sokaklarındaki galerilerden bu ürünlere ulaşmak mümkün olabilir. Ülke yoğunlukla Sovyet ve Rus kültürünün etkileşimini taşıdığından hediyelik ürünler de bu kültürlerin altında kalmayı bilmiştir. Matruşka bebekler, ilk alınabilecek hediyelikler arasında kendine yer bulur. Ukrayna’da bazı dini hediyelikler, antik nesneler da satın alınabilir. Antik nesnelerin yaşı 50’den büyükse ülke dışına çıkaramayacağınız göz önünde bulundurmanız gerekebilir. Yurt dışı turlar ile tercihlerinizi hemen yapabilir ve tur fırsatlarını Gezinomi farkı ile satın alabilirsiniz. 

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.