Yeni Yılı Nerede Karşılasak?

Eylül ayını bitirmeye hazır mıyız? Yeni yıla ne kadar az zaman kaldı! Siz yeni yılı nerede karşılamak istersiniz? İster yurt içi yılbaşı otellerinden birini tercih edin, isterseniz de yurt dışı yılbaşı turlarından birini…

Yeni yıl heyecanını yavaş yavaş yaşamaya başlamanız için size birkaç tavsiyemiz olacak. Son zamanlara kalarak hem daha çok fiyat farkı ödememeniz hem de planınızı erkenden yaparak, gezip göreceğiniz yerleri ya da keyifle hazırlanmayı tercih edebilirsiniz. Yılbaşı otelleri aslında özellikle kayak otelleri ile birleştiği zaman muhteşem bir tatil planı karşınıza çıkabilir. Bunun için Gezinomi Kayak otelleri arasından kendiniz için en güzel olanı yakalayabilirsiniz.Yurt Dışı Yılbaşı Turları

Özellikle yılbaşı ruhunu birde yurt dışında yaşamak isteyenlerdenseniz, sizin için muhteşem birkaç tur tavsiyemiz olabilir. Özellikle Noel zamanında içinizi kıpır kıpır yapacak harika bir tur planı var Gezinomi’de! Alman Köylerinde Noel Pazarları Turu! Frankfurt, Heildelberg, Würzburg, Bamberg, Nürnberg, Rothenburg, Augsburg, Landsberg Am Lech, Neushcweinstein Şatosu, Füssen ve Münih’teki Noel pazarlarını gezip görebileceğiniz, anılarınıza en güzel olanları ekleyebileceğiniz harika bir seçim olacaktır. 2017 yılını tamamlamadan, yeni yıl için muhteşem hediyelikler almaya ne dersiniz? 4 gece 5 gün sürecek olan bu muhteşem tura Aralık ayında çıkabilirsiniz!

Eğlenceyi en iyi şekilde yaşayabileceğiniz, içinizi kıpır kıpır yapacak olan farklı bir şehir ise Barselona! 3 gece 4 gün sürecek olan ve yeni yılı burada karşılayabileceğiniz harika bir tur seçimi yapabilirsiniz. İspanya’nın en gözde şehrinde hem gezip görecek hem de 2018 yılını en eğlenceli şekilde karşılayacaksınız. Barcelona Yılbaşı Turu doğru bir seçim olabilir!

“Ben soğuk sevmem, hep sıcak olsun” diyenlerdenseniz, Dubai Yılbaşı Turu sizi bekliyor. Lüksün ve kalitenin içinde birde en eğlenceli yılbaşı partisini yaşamak isterseniz, seçimlerinizi erkenden yapmalısınız. O zaman 3 gece 4 gün sürecek olan Dubai Yılbaşı Turu için hazırlıklar başlasın!

Yurt İçi Yılbaşı Otelleri

Farklı bir seçenek olarak ise; dört bir yanı cennet olan Türkiye’nin en güzel noktalarından birini tercih edebilirsiniz. Yılbaşı otelleri bu konuda size hem en uygun fiyat seçeneklerini sunabilir hem de ünlü sanatçıların yer aldığı yılbaşı programlarına katılma şansı sunar.

Kıbrıs Yılbaşı Otelleri

Kıbrıs tabi ki her mevsim en eğlenceli tatil cennetleri arasında! Kıbrıs otelleri yılbaşı programları ile her yıl adından sıkça söz ettirir. Siz de bu yıl, en eğlenceli olan yılbaşı partilerine katılmak ve kolay ödeme seçenekleri ile satın almak isterseniz Kıbrıs otelleri kategorisine göz atabilirsiniz.

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.