Alplerin gölgesinde yapılacak 5 şey!

Hayal edin ve hayal ettiğiniz tur keyfi için elinizi çabuk tutun! Alplerin gölgesinde kusursuz bir tatil için tercihlerinizi yapabileceğiniz hatta bu tatili neden planlamanız gerektiğini de size sebepleri ile sayacağız.

7 gece 8 gün sürecek olan Strasbourg, Cenevre, Nice, Milano ve Friedrichshafen gibi birbirinden büyüleyici şehirleri gezebileceğinizi bilmelisiniz. Tabi ki gitmeden önce araştırma yapmalısınız. Alplerin Gölgesinde 5 Ülke Kış Turu kesinlikle keyfini çıkaracağınız en güzel tur fırsatları ile sizi bekliyor olacak! Şimdi gelin Alplerin gölgesinde yapılacak 5 şeye göz atalım!

como

Doğa fotoğrafları çekin!

Doğaya hayran kalacağınız eşsiz bir yerde bulacaksınız kendinizi! Hem keyifle gezecek hem de özellikle göl ve çevresini fotoğraflamadan duramayacaksınız!

Göl Turuna katılın!

En güzel noktalarına tekneler ile ulaşabileceğiniz ve tabi ki temizliği ile hayran kalacağınız Leman Gölü ve Como Gölü sizi bekliyor.

alpler

Trenle kısa geziler yapın!

Göl çevresinde hatta şehirler arası geçiş yapacağınız zaman tercihinizi trenden yana yapmanızı tavsiye ederiz.

Şato turlarını sakın kaçırmayın!

Lozan Şatosu, Montrö Şatosu, Ouchy Şatosu ve Chillon Şatoları gezip görmeniz gereken en güzel şatoların başında gelmektedir.

milano1

Milano’da alışveriş yapın!

Modaya olan düşkünlüğünüz ile aslında burada sınanmış olacaksınız! Milano sizi bekleyen en güzel alışveriş noktası. Modanın başkentinde en keyifli tur seçeneklerini değerlendirmeli hatta markaları önceden araştırarak tur planlarınızı ona göre yapmalısınız.

Alman ve Fransız kültürlerini yakından tanıyabileceğiniz, keyifle gezip görebileceğiniz hatta size en uygun fiyat seçeneklerinin sunulacağı eşsiz bir tura katılmış olacaksınız. Alplerin Gölgesinde 5 Ülke Kış Turu ve size özel sezon fiyatları için sunulan fırsatları kaçırmamalısınız.

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.