İçinden nehir geçen 5 şehir

Gittiğiniz en güzel yerde hayal ettiğiniz gibi bir tatil planlamak ve ruhunuzu besleyecek doğal güzellikler ile daha da keyif almak için seçiminizi yapabileceğiniz birkaç yer biliyoruz! Hem dinlenecek hem gezecek hem de içinden nehir geçen en güzel şehirlerden birinde olduğunuzu göreceksiniz. Şimdi gelin o şehirleri yakından tanıyalım.

seine

Paris (Seine Nehri)

İlk olarak dünyada en çok ziyaret edilen şehirlerin başında gelen Avrupa’nın en uzun nehirlerinden biri olan Seine nehri, Paris’i ikiye bölmektedir. 1991 yılından beri UNESCO tarafından önemli bir doğal ve kültürel miras olarak korunmaktadır. Nehir üzerinde 37 tarihi köprü bulunmaktadır ve güzel bir nehir turu ile bu köprülerin hepsini görebilirsiniz. muhteşem bir Paris Turu seçimlerinizi bekliyor!

tuna

Budapeşte (Tuna Nehri)

Almanya’dan doğan Tuna Nehri, 10 farklı ülkeden geçerek Karadeniz’e dökülen, Avrupa’nın en geniş havzasına sahip Tuna Nehri, Buda ve Peşte şehirlerini birbirinden ayıran ancak 9 köprü ile birleşmelerini sağlayan nehirdir.

thames

Londra (Thames Nehri)

Thames Nehri, dünyanın en meşhur nehirlerindendir. London Eye, Westminster Sarayı, Big Ben, Londra Kalesi gibi Londra’nın en iyi ve en tarihi mekânlarını direkt olarak görebileceğiniz nehir turuna kesin katılmalısınız. Londra Turu için muhteşem bir zaman!

prag

Prag (Vltava Nehri)

Vltava nehri, Çek Cumhuriyeti’nin en uzun nehridir. Meşhur Charles Köprüsü ve daha pek çok köprü nehir üzerinde sizi beklemektedir. Prag Turu ile tercihinizi hemen yaparak, güzel bir bahar turu planlayabilirsiniz.

petersburg

St. Petersburg (Neva Nehri)

Tarihi güzellikleri ile bilinen Neva Nehri, Petersburg’un en önemli parçasıdır. Granit kaplı yol boyunca yapacağınız güzle bir yürüyüş ile nehrin büyüleyici havasında keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.