Yeni yılı bambaşka bir ülkede karşılayın!

Yeni yıl heyecanının yaşamak ve bambaşka bir ülkede kutlamalara katılmaya ne dersiniz? Yılbaşı coşkusunu kaçırmak istemiyorsanız ve aynı zamanda hayallerinizdeki gibi eğlenceli ve farklı bir kutlama yaşamak isterseniz şimdi gitmek istediğiniz ülkeyi seçin! İtalya, Fransa, İspanya, Almanya ya da Belçika…

Gidip, görmek, gezmek, eğlenmek, yeni bir kültür tanımak ve tabi ki eğlencenin keyfini çıkarmak için fırsatları değerlendirmelisiniz. Sizi bekleyen birbirinden farklı tur seçenekleri ise her zaman olduğu gibi Gezinomi’de!

ispanya

Büyük İspanya Yılbaşı Turu ile en eğlenceli yılbaşı!

7 gece 8 gün süren Barcelona, Valencia, Granada, Sevilla ve Madrid’i gezip görebileceğiniz bu tur kapsamında en eğlenceli yılbaşı partileri de sizi bekliyor olacak. 629 Euro’dan başlayan fiyat seçeneklerini değerlendirebilirsiniz.

roma

Roma Yılbaşı Turu

3 gece 4 gün sürecek olan Roma turunda tarihe şahitlik edeceğiniz noktaları gezip görecek ve tabi ki bu eşsiz şehri keşfedeceksiniz! 399 Euro’dan başlayan fırsatları kaçırmayın!

Paris

Paris Yılbaşı Özel Turu ile en romantik tatili planlayın!

Paris’in en güzel manzarasına karşı kutlayacağınız yeni yıl için şimdiden planınızı yapmalısınız. 3 gece 4 gün sürecek olan yılbaşı turu için 399 Euro’dan başlayan fiyatları değerlendirmelisiniz.

Yeni yıl heyecanını doyasıya yaşayabileceğiniz ve her biri birbirinden farklı, heyecanlı ve tabi ki romantik tur seçenekleri barındıran güzel fırsatları ile sizi bekliyor. Kışı hissetmeye başladığımız bu günlerde yeni yıla nerede gireceğinize hemen karar verin ve yerinizi ayırtın.

Unutmayın yurt dışı tur seçenekleri ile keyfini çıkaracağınız tur fırsatlarını en uygun fiyatları ile Gezinomi.com adresinde bulabilirsiniz.

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.