Alaska Gezilecek Yerler

Farklı bir tur seçeneği denemek ve bu keyfi doya doya yaşamak için tercihlerinizi yapabileceğiniz doğru yerdesiniz. Yurtdışı turları hakkında bilgi almak ve en keyifli tur hizmetlerinden en uygun fiyata yararlanmak için kendinize bir iyilik yapın ve Alaska turu için araştırmaya başlayın!

Alaska turları ile aslında hiç görmediğiniz hiç tanımadığınız bir dünyaya girmiş olacaksınız. Bunun ne kadar büyüleyici bir tur olduğunu gezmeye başladığınız zaman keşfedebilirsiniz. Şimdi gelin o zaman Alaska turları içinde gezip görebileceğiniz noktaları yakından tanıyalım.

Denali National Park

Denali National Park

ABD’nin en büyük milli parkı olma özelliğine sahiptir. 6 milyon dönümlük alana yayılmış olan eşsiz bir konumdadır. Yüksek dağ sıraları, nehir vadileri ile göz dolduruyor. Boz ayılar, ren geyikleri, kurtlar ve daha pek çok hayvanı merak edip yakından tanıyabileceğiniz yerdesiniz. Burada onlar özgür alanlarında!

Tracy Arm Fiyortu

Gemi ve tekne turları ile ünlü olan bu güzel yerde kenarları buzullarla kaplı Tracy Arm fiyortu, sivri kaya duvarları ve buzul parçalarının üstüne dökülüşü ile oluşan küçük dağların bölgesidir. Milli Tongass Ormanı içerisine doğru uzandığı için büyük merak uyandırıyor. Kruvaziyer gemisi ile özellikle tura çıkmanızı tavsiye ederiz.

Glacier Körfezi Milli Parkı

Alaska’nın uzantısında yer alan bu park aslında bir koruma alanı. Kuşlar ve siyah ayılar ve dağ keçileri arasında bir kaya gezisi yapabileceğinizi bilmelisiniz.

Mendenhall Glacier

Mendenhall Glacier

Buzulların erimesi sonucu oluşan bir göldür. Burada buzulların eşsiz manzarasını izleyebilir, keyfini doyasıya yaşayabilirsiniz.

Kenai Fiyortları Milli Parkı

1980 yılında kurulmuş olan park her yıl milyonlarca turist konuk ediyor. Kruvaziyer gemi yolcularının demirlediği noktaların başında geliyor.  Ayılar, foklar, kambur balinalar ve katil balinaların yaban hayatına şahitlik edebilirsiniz.

Anchorage Museum of Natural History

Alaska’yı başka bir açıdan tanıyacağınız harika bir yerdesiniz. Bu müzede tarih öncesi hayvanlara ait birçok fosil ve kemiklere, dinozorlara ait şeyleri göreceksiniz.

Alaska SeaLife Center

Bölgedeki doğal deniz yaşantısını yakından inceleyebileceğiniz bir yerdir. Hayvan rehabilitasyonunun yapıldığı yerdir.

H2Oasis

H2Oasis Kapalı Su Parkı

Alaska’da bir su parkı.  Biliyoruz biraz tuhaf gelebilir ama bu park kesinlikle görülmeye değer. Lazy Nehri olarak bilinen sular tarafından 175 metre çevrilmiş ve içerisinde Sınırdaki Son Tropikal Ada olarak tanımlanan en güzel yerde bulacaksınız kendinizi. Dalga havuzu, korsan gemisi ve daha fazlasını görerek eğlenebileceğiniz yerdesiniz.

Alaska turları ve yurtdışı tur fırsatları ile dolu bir tatil hayal ediyorsanız, erken rezervasyon seçenekleri ile bu fırsatları kaçırmamanız gerekir.

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.