Barcelona turu için şimdi doğru zaman!

İçinizi kıpır kıpır yapacak ve gidip gördüğünüz zaman ne kadar doğru bir kara verdiğinizi anlamanızı sağlayacak olan eşsiz bir dünya burası! Barcelona gibi eğlencenin adresi olan ve her daim kusursuz bir tatil geçirmenizi sağlayacak olan muhteşem bir ülkede bulacaksınız kendinizi. Burada eğlenmek her an mümkün.

barcelona1

Peki, Barcelona’yı ayrıcalıklı kılan nedir?

Tarihi ve farklı kültürel yapısı ile ön planda olan şehir İspanya’nın en büyük şehridir. Gece hayatında ise Avrupa’da ilk sırada gelmektedir. İşte bu 3 özellik, şehri en özel kılan detaylardır. Şehrin içinde dolaşmaya başladığınız zaman ilk dikkatinizi çeken tarihi binalar, ilginç geometrik yapıdaki yapılar ve heykeller sizi etkileyecek. Siz de gördüğünüz zaman anlayacaksınız ki; Picasso, Miro, Dali ve Gaudi gibi pek çok ünlü isim, neden burada yaşamış?

Gaudi’nin Unesco Dünya Mirası Listesi’nde bulunan en önemli eserlerinden biri Sagrada Familia Katedrali buraya geldiğiniz zaman ilk görmeniz gereken yerlerin başında gelmektedir. Barcelona turlarında zaten oldukça büyük bir yer alan yapının dışında şehrin aslında ne kadar büyük bir sanat eseri olduğunu görebilirsiniz. Ayrıca alışveriş içinde kusursuz bir seçim olabilir. En ünlü caddesi Las Ramblas harika bir tercihtir.

barcelona2

En çok ilginizi çekecek olan şey bence Barselona sokak çalgıcıları olacaktır. Her yerde karşınıza çıkarlar ve o ritme kulak asmamak imkansızdır. Burası tam bir parti şehridir! Bunu sakın unutmayın. Her tür müzik sizi içine çeker ve eğlenmemek için hiçbir sebebiniz yoktur. En iyi dj’lerin düzenlediği festivallere katılabilir ve çılgınlar gibi eğlenebilirsiniz. Dünyaca ünlü olan ve coşkununun üst seviyede olduğu Barcelona festivallerinin tarihlerini kesinlikle incelemelisiniz.

barcelona gece

Barcelona gece kulüpleri de aynı şekilde size istediğiniz her tür eğlenceyi sunar. Genellikle eğlence amaçlı gelen grupların en çok araştırdığı özelliklerin başında gelirler. Barcelona turları arasından siz de sadece eğleneceğiniz bir tur planı yapmak isterseniz, elinizi çabuk tutmalısınız! Barcelona gezilecek yerler listesi yapmak için tıklayın!

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

YorumlarYorum yaz

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.