İbiza Gezilecek Yerler

İbiza turları için her detaya ulaşabileceğiniz gibi kolay ödeme seçeneklerinden de yararlanabilirsiniz. İbiza da balayı da keyifli olabilir. Balayı turları ve en güzel seçenekleri tabi ki Gezinomi’de sizi bekliyor. İçinizi kıpır kıpır yapacak olan harika bir tur seçeneğini sizde değerlendirmelisiniz.

İspanya’nın en çok merak edilen ve özellikle genç çiftler tarafından en çok ziyaret edilen ve çılgınlar adası olarak adlandırılan İbiza, İspanya’nın 17 özerk bölgesinden biri olan Balear Adalarının 5 büyüğünden üçüncüsüdür.

İbiza, Santa Eularia del Rui ve San Antonio de Portmany olan toplam üç tane şehri olan adayı gezip görmek için kesinlikle en tepeden başlamalı ve aşağı doğru inmelisiniz.

D’alt Villa

D’alt Villa

Eski şehir merkezidir. Burada kale kapısına kadar çıkarak oradan aşağıya yürüyerek inmenizi tavsiye ederim. Kale surları gezebileceğiniz ve daha sonra merkeze doğru inebileceğiniz bir yerdesiniz.

Las Salinas Plajı

Playa D’en Bossa ile neredeyse yan yana olan ve İbiza’nın en çok ziyaret edilen plajlarındandır. Çünkü partileri ve gece hayatı ile ünlüdür. Ayrıca burada tepenizden hava alanına inen uçakları oldukça yakından göreceksiniz. Mutlaka fotoğraf çekmeyi unutmamalısınız.

ibiza Katedrali

İbiza Katedrali

Kalenin içinden inerken kendinizi biran katedralin önünde bulacaksınız. Katedrali gezdikten sonra İbiza’nın beyaz evlerini gördüğünüz an fotoğraf çekebilir ve yaşadığınız anın keyfini çıkarabilirsiniz. Dik merdivenleri ve dar sokakları ile çok keyifli bir yerde olduğunuzu fark edeceksiniz.

Barlar Bölgesi

Deniz kenarına inene kadar takip edebileceğiniz çevresinin ağaçlarla çevrili olduğu ve yol üzerinde sıra sıra olan her birinde çok eğlenebileceğiniz güzel bir yerdir.

Teatro Pereyra

İbiza’nın en eski binalarındandır. Burası hem bar hem de akşam canlı müzik ile eğlenebileceğiniz bir yerdir. Hatta biraz ilerisinde de dünyaca ünlü Hard Rock Cafe’yi bulabilirsiniz.

Formentara

Formentara Adası

İbiza eski limandan kalkan katamaranlar bu güzel adayı da kesinlikle ziyaret etmelisiniz. Deniz, kum ve güneş keyfini yaşamalısınız. Çünkü plajları kusursuz denecek kadar güzel!

Yurtdışı turlar için hazır mısınız? Nereye ne zaman gitmek isterseniz seçimleriniz hemen yapabileceğiniz ve hatta sevdiğiniz insan ile en romantik ve eğlenceli tatil için seçimlerinizi balayı turları için yapabileceğinizi de bilmelisiniz. O zaman şimdi bu çılgın adayı gezmeye başlayalım.

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.