Kız kıza sonbahar tatilinin zamanı geldi!

Sonbaharın stresini yorgunluğunu üzerinizden atmak ve en yakın arkadaşlarınızla güzel bir tura çıkmak isterseniz seçimlerinizi hemen yapmaya hazır olmalısınız! Sonbahar tur fırsatlarını kaçırmadan sizi bekleyen güzelliklere gelin göz atalım!

Kız kıza gezip dolaşmak, alışveriş yapmak ve sevdikleriniz ile en güzel yerleri keşfetmek için size 3 tane tur tavsiye edeceğiz. Bakalım siz nasıl bir seçim yapacaksınız?

italya

Maxi İtalya Turu tabi ki alışveriş yapabileceğiniz, İtalya’nın en güzel noktalarını gezip görebileceğiniz yerler arasındadır! 7 gece 8 gün sürecek olan turda; Ferrara, Venedik, Verona, Sirmione, Milano, Floransa ve Roma gezip göreceğiniz noktaların başındadır. Alışveriş için gerçekten muhteşem bir tur seçmiş olacaksınız. 1.186 TL’den başlayan fiyatları ile sizi bekliyor!

paris

Trans Avrupa Turu ise 7 gece 8 gün sürecek olan uzun bir turdur. Paris, Strazburg, Münih, Prag ve Berlin gibi keşfedilmeyi bekleyen en güzel şehirlerin keyfini çıkarmaya hazır olun! Paris’te alışveriş keyfini yaşayabilir, Prag’da en güzel kahveyi içebilir, Berlin’de tarihe doyabilir ve Münih’in özel lezzetlerinin tadına bakabilirsiniz.

amsterdam

Amsterdam Sonbahar, Kış Turu ile hayal ettiğinizden daha da güzel bir tur planlamalısınız. Çünkü eğlenceyi seven ve günün her saati hareketli olan en güzel tur sizi bekliyor. 2 gece 3 gün süren küçük bir kaçamak olarak Amsterdam Sonbahar Kış Turu Gezinomi’de!

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.