Lviv Gezilecek Yerler

Yurtdışı turlar kapsamında katılabileceğiniz ve yılın en çok tercih edilen turları arasında yerini alan Lviv turları için fırsatları yakalayabileceğiniz doğru yerdesiniz.

Lviv turları aslında yılın her sezonu pek çok insan tarafından tercih edilen, eğlenceli ve bir o kadar da farklı bir turdur. Ukrayna’nın en çok ziyaret edilen şehirlerinden olan Lviv için turunuzu ne kadar erken satın alırsanız sizin için o kadar keyifli olacaktır. Siz de tura çıkmadan önce araştırıp bulmanız gereken en güzel detayları incelemeye başlamalısınız.

Rynok Meydani

Rynok Meydanı

Anlamı Pazar meydanı olan Rynok Meydanı, 500 yıldır Lviv’in siyasal, kültürel, kamusal merkezi haline dönüşmüş. Ancak burada tek fark nefes aldığınızı hissedersiniz. Çünkü meydan o kadar büyük ve o kadar güzel ki!

Gece Rynok Meydanı

Rynok Meydanından yürüyerek gidebileceğiniz ardından kolaylıkla varabileceğiniz hatta yol üstünde güzle kahvelerin tadına bakabileceğiniz birbirinden güzel noktalar mevcut. Burası şehrin en lüks caddesi. Alışveriş yapabilir, güzel butikleri ziyaret edebilirsiniz.

Potocki Sarayi

Potocki Sarayı

Arnavut kaldırımlı sokakların keyfini çıkarmak, fotoğraf çekmek, barok tarzı farklı yapıları incelemek ve daha fazlasını keşfetmek için kendinize bir iyilik yapın. Arnavut kaldırımlı yolların sizi Potocki Sarayına çıkardığını fark edeceksiniz.

St. George’s Katedrali

Avrupa’nın en önemli katedrallerinden biri olan St. George Katedrali tepede yer alan konumu ile Lviv’in en çok ziyaret edilen noktalarının başında gelmektedir. 1744-1760 yılları arasında yapılmış olan katedralin yolları biraz yokuştur.

Lviv Tren İstasyonu

Geçmiş yıllardan bugüne kalan ama bir o kadar da modernleştirilmiş güzel bir yer burası. Zaten bulunduğunuz yerden kalabalığın gittiği yöne doğru ilerlerseniz mutlaka görürsünüz.

High Castle

Şehrin tepe noktası olan High Castle’a kesinlikle gün sonunda çıkmanızı ve ona göre bulunduğunuz şehri yakından tanımanızı ve günü daha da keyifli sonlandırmanızı tavsiye ederiz.

operabinasi

Opera Binası

1897 yılında yapılmış olan opera binası, Svobody Caddesi üzerinde yer alıyor. Avrupa’nın en iyi opera binalarından olan bu yapıyı gezmek için hatta zamanınız varsa bir bölüm izlemek için seçimlerinizi hemen yapmanızı tavsiye ederiz.

Vizesiz turlar kapsamında yer alan Lviv turları aslında seçim yapabileceğiniz en rahat turlar arasındadır.  Siz de seçimlerinizi hemen yapmak ve kendiniz için en uygun tur fırsatlarını değerlendirmek isterseniz seçimlerinizi hemen yapmalısınız.

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.