Mallorca Gezilecek Yerler

İspanya’nın en büyük adası olan ve Mayorka olarak telaffuz edilen adanın merkezi Palma’dır. Balear adaları gibi turizm merkezidir. Latince olan isminin anlamı büyük ada demektir.

Yurtdışı turları ve balayı turları için kusursuz bir seçim olabilir. Yurtdışı tura çıkmak istediğiniz zamanı, yeri ve tabi ki en güzel zamanı en uygun fiyat seçenekleri ile yapabilirsiniz. Mallorca turları uygun fiyat seçenekleri ve en keyifli zamanları ile seçimlerinizi yaptığınız an karşınıza çıkacaktır.

Deniz, kum ve güneş keyfini doyasıya yaşayabileceğiniz ve bunu hiçbir şeye değişemeyeceğinizi hepimiz biliyoruz. Eğlenmek, dinlenmek ve her gün farklı bir plajda farklı bir eğlence seçeneğinden yararlanmak için fırsatların ne kadar çok olduğunu siz de gezip görünce aylayacaksınız.

Şimdi gelelim deniz ve güneşin cenneti olan Mallorca’da gezilecek yerler. Tabi ki böyle bir ada da bilmeniz gereken şey hangi plaja gidebileceğinizdir. Bunun için araştırmaya başlayalım.

Palma

Palma

Adanın merkezi olan Palma, gece hayatının hiç durmadan devam ettiği, en lüks otelleri, en güzel restoranları ve tabi ki deniz, kum ve güneşin enerjisini yaşayabileceğiniz plajları ile seçimlerinizi bekliyor. Plajları, katedrali, alışveriş noktaları ile güzel bir tur için konaklanabilecek doğru yerdir.

Magaluf

Magaluf

En meşhur plajdır. Aynı zamanda bir su parkı vardır. Hep birlikte eğlenebileceğiniz eşsiz bir plaj seçimi yapmış olursunuz.

Santa Ponsa

Santa Ponsa

Marinası ile ünlüdür. aynı zamanda golf sahası ve alışveriş merkezi ile özel bir spor alanına hitap eden hizmetleri ile ön plandadır.

Palma Nova

Palma Nova

Yürüyüş yolu, spor olanakları ve eğlenceli plajları ile gün boyu eğlence seçeneğini size sunmaktadır.

Cala Millor,Pollença, Soller, Cala Rajada, Peguera ve Sa Coma kesinlikle gidip denizlerine girmeniz ve gündüz eğlencelerine katılmanız gereken plajlardır. Zaten cennet gibi olan bir adada yapabileceğiniz en güzel şeydir deniz, kum ve güneş keyfi!

Yurtdışı tur seçenekleri arasında fırsatları yakalayabileceğiniz gibi balayı turları için de size sunulan uygun seçenekleri değerlendirmelisiniz.

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.