Phuket Gezilecek Yerler

Yurtdışı turlar arasında yer alan ve oldukça güzel detayları ile dikkat çeken bir adadır Phuket! Phuket turları kapsamında hayal ettiğinizden daha da güzel bir tur keyfi yaşayacağınızı bilmelisiniz.

Doğal güzellikleri işle her yıl milyonlarca insanı konuk eden Tayland’ın en ünlü turizm adası olan Phuket adası, sevdiğiniz insanla romantik bir tatil içinde kusursuz bir tercih olabilir. Adanın en güzel noktalarını gezmek için gitmeden önce araştırmalı ve seçimlerinizi hemen yapmalısınız. Ne kadar erken tercih ederseniz sizin için o kadar iyi ve uygun fiyatlı olacaktır.

phuket2

Yılın en keyifli tatili ve tabi ki en romantik tatili için planlamayı yapacağınız zaman, gidip göreceğiniz noktaları da araştırmalısınız. Mesela Phuket turları için vazgeçilmez olan Phi Phi Adası ilk başta yer almalıdır.

Phi Phi Adasının hemen ardından belki de ömrünüzde ilk kez deneyimleyeceğiniz Fil Safarisine çıkmalısınız. Fantasia Show daha önce izlemediğiniz farklı bir şov ile karşınıza çıkacaktır. Simon Kabere, James Bond Adası, Patong, Karon ve Kata Plajları tabi ki görmeniz gereken diğer yerler arasındadır.

phuket3

Deniz, kum ve güneşin keyfini kusursuzca yaşamak için seçimlerinizi yapabileceğiniz seçenekler çok fazla. Adanın en güzel noktasından denize girmek ve bu keyfi yaşamak için seçimlerinizi yapabileceğiniz en güzle yeri hemen şimdi belirleyebilirsiniz. Zaten araştırdığınız zaman karşınıza çıkan her farklı noktada sizi bekleyen en güzel kareler ne kadar doğru bir tur planı yaptığınızı gösterecektir.

Thai, Çin ve Japon Mutfağı, Noodle, Thai Çorbası, Fried Rice (Kızartma pirinç) ve Deniz Mahsulleri ise kesinlikle tadına bakmanız gerekenler arasında.

phuket1

Phuket turları aslında balayı turları arasında en çok tercih edilenlerden. Hem yeni keşifler yapmak hem de en keyifli zamanları sevdiğiniz insan ile romantik bir balayı tatilinde geçirmek isterseniz seçimlerinizi hemen yapmalısınız.

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.