Santorini Gezilecek Yerler

Yunanistan’ın volkanik adalar grubunda yer alan ve yıl boyunca en çok ziyaret edilen adalar arasında ilk sırada yer alan Santorini gerçekten de en güzel tatil yerlerinin başında geliyor. Yurtdışı turları ile gidebileceğiniz en keyifli tur seçenekleri sizi de bekliyor. Tercihlerinizi yapabileceğiniz erken rezervasyon seçenekleri ile siz de bu fırsatlardan yararlanmalısınız.

Santorini Turları aslında her yıl en çok tercih edilenlerden. Deniz, kum ve güneşin yanı sıra en güzel eğlence seçenekleri için siz de kendinize bir iyilik yapın ve Santorini turları arasından tarihleri size en çok uyanı hemen tercih edin. İşte size Santorini gezilecek yerler;

Oia

Santorini’nin deyim yerindeyse göz bebeğidir. Yerli yabancı herkes buraya gelmek ister. Mavi kubbeli kiliselerin bulunduğu, her yerin denizi görmesi ve tabi ki o kusursuz fotoğrafların adresi olan en güzel yerdir. Adanın her sokağının sonun denize çıkması da size farklı bir keyif verecektir.

Fira

Fira’daki Üzüm Bağları

Teleferikle çıkabileceğiniz keyifli bir yolculuk sonucu ulaşabileceğiniz üzüm bağları, bol bol fotoğraf çekebileceğiniz, Fira merkez sizi bekler. Adanın en hareketli en güzle noktasında olduğunuzu bilmelisiniz Şirin kafeler, restoranlar ve butikler de keyifli zaman geçirebilirsiniz.

Vlihada Plajı

Vlihada Plajı

Sakinliği ve doğası ile size huzuru getirecek olan Kırmızı Plaj olarak bilinen Vlihada Plajı, cam gibi denizi ile gören herkesi kendine hayran bırakır. Burası kesinlikle Santorini de uğramanız gereken ilk plaj olmalıdır.

Amoudi

Amoudi

Oia’nın biraz alt kısmında kalan ve inanılmaz doğal ve güzel bir balıkçı kasabası olan Amoudi’ye mutlaka uğramalısınız. Buraya özgü yemekleri yiyebileceğiniz, mezelerin keyfini çıkarabileceğiniz yerdir.  Agiou Mina Kilisesi, Prehistoric Kilisesi, Caldera Koyu ve Kamari Plajına kesinlikle uğramalısınız.

Gemi turları ile gidip görebileceğiniz ve keyfini çıkarabileceğiniz tatil seçenekleri için kesinlikle erken rezervasyon fırsatlarını değerlendirmelisiniz.

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.