Yazın en sıcak günlerinde yapabileceğiniz küçük tatiller

Deniz, kum ve güneş yani hayalini kurduğunuz ne varsa hepsine ulaşabileceğiniz güzel bir yaz var önünüzde. Fakat uzun tatillere zamanım yok derseniz, gideceğiniz yeri iyi seçmeli ve küçük kaçamaklara uygun olup olmadığını belirlemelisiniz. Fırsatları yakalayarak yaz için en güzel çözümleri hafta sonu tatillerinde arayanlardansanız hadi gelin sizin için en doğru yeri seçelim.

thassos

Thassos Adası Turu

3 gece 4 gün sürecek olan ve gerçekten kendinizi cennetten bir köşede hissedeceğiniz harika bir turdur. Gezinomi’de Thassos Adası turlarını her hafta hareketli bulabilir ve size en uygun tarihi hemen seçebilirsiniz. Farklı güzelliklerdeki koylarında dilediğiniz gibi denize girebilir, gece de eğleneceğiniz en güzel barları, diskoları gezebilirsiniz. Bunların hepsini 99 Euro’dan başlayan, size özel tur fırsatlarını yakalayarak çıkabilirsiniz.

olimpos

Olimpos, Antalya

Doğal güzelliği ile sizi kendine hayran bırakacak Olimpos, son yıllarda Antalya’nın tatil için en çok tercih edilen noktalarından. Özellikle denizi ve yemyeşil ormanın bir arada olduğu bu kusursuz cenneti siz de görmelisiniz. Kumluca’da bulunan ve her yıl pek çok yerli yabancı turist konuk eden bölgede yer bulmak oldukça zor oluyor. Bunun için elinizi çabuk tutmalısınız.

kazdağ

Kaz dağları

Kaz Dağı ya da İda Dağı, Çanakkale ve Balıkesir illeri arasında yer alan bir yerdir. Doğallığın içinde size temiz bir nefes aldıracak ve doğa ile iç içe kalmanızı sağlayacak olan harika bir hafta sonu planlayabilirsiniz.

abant

Abant, Bolu

Hem İstanbul’a hem de Ankara’ya eşit uzaklıkta sayılabilecek olan Abant, yaz ya da kış ziyaret edilmesi gereken mükemmel bir yerdir. Doğasının güzelliği ile yazın sıcaktan bunalanların rahatlayacağı, kış aylarında ise kar manzarası ile büyülenmek isteyenlerin adresidir. Abant otellerine inceleyerek konaklamak istediğiniz oteli hemen seçebilir ve size uygun fırsatları dilediğiniz zaman satın alabilirsiniz.

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

1 YorumYorum yaz

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.