Yazın son tatilini Thassos’ta yapın!

Yılın en güzel zamanları yaz tatili keyfi için artık sona yaklaşıyoruz. Siz de bu yıl için son tatil planını yapmak ve fırsatları değerlendirmek için geç kalmış sayılmazsınız. Yurt içi ya da yurt dışı tur seçenekleri arasından kendiniz için en uygun olanı yakalamak ve Thassos gibi muhteşem bir yerde deniz, kum ve güneş keyfi yaşama fikrini gözden geçirmelisiniz.
Thassos3

Bayram heyecanı yaşamak ve bu yılın en keyifli yaz tatili için şimdi incelemeye başlayabilirsiniz. Geç kalmış sayılmazsınız!

Thassos turları her hafta hareketli olarak sizi bekliyor. Ulaşımın kolay olduğu ve hayal ettiğinizden daha rahat bir tatil planı için Yunanistan’ın en sevimli ve eğlenceli adası olan Thassos tatil için seçimleriniz bekliyor. Thassos adası gezilecek yerler listesi de yapmalısınız.

Thassos

4 gece 5 gün ya da 3 gece 4 gün süren bu eğlenceli Thassos turu için en uygun fiyatları Gezinomi kalitesi ile yakalayabilirsiniz. Saliara Beach, Golden Beach, Paradise Beach, Alikes Beach, Potos Beach, Glyfoneri Beach, Makriammos Beach, Pefkari Beach, Vathi Beach görebileceğiniz plajlar arasındadır. Dilediğiniz gibi tercih edebilir ya da her gün farklı bir plajı seçebilirsiniz.

ATV Motor Safari Turu yapabilir, gece partilere katılabilir ya da gündüz plajlarda en eğlenceli anları yaşayabilirsiniz. En güzel Yunan yemeklerinin tadına bakabilir, en farklı yaz eğlencelerine katılabilirsiniz.

Thassos1

Gezinomi Thassos Turları kategorisinden kendiniz için en uygun olanı şimdi seçmelisiniz…

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.