Babalar gününde babanızla yapabileceğiniz en güzel 5 şey…

Babalar günü yaklaşırken babanızla hala nasıl bir gün geçireceğinize karar vermediyseniz, size birkaç tavsiyemiz olacak. Eğleneceğiniz ve keyifli zamanlar geçireceğiniz 19 Haziran Pazar günü yani Babalar gününden yapabileceğiniz 5 aktivite biliyoruz. Öncelikle bu aktiviteleri kendi yaşam tarzınıza ya da özel isteklerinize bağlı olarak mekan ve yer değişikliği yaparak değerlendirebilirsiniz. Orası tamamen size kalmış. Ardından planlarınızı yapmak için acele edin.

abant

Günübirlik gezi planlayın

Mesela hafta sonu için Abant gibi eşsiz bucaksız güzelliği olan ya da Yedigöller turları gibi bir fırsatı yakalayabilirsiniz. Cuma akşamından yola çıkın ve Pazar günü geri dönüş yapın.

lara

Deniz kenarı ufak bir kaçamak yapın

Yine aynı şekilde Cuma günü yola çıkıp Pazar akşamı dönebileceğiniz küçücük bir yer seçin kendinize. Mesela Bodrum, Urla, Foça ya da ulaşım kolaylığı ile Lara otelleri

yürüyüş

Ormanda yürüyüş yapın

Hiç bir şey yapamıyorsanız ve şehir dışında çıkamıyorsanız, şehrin için mis gibi çam ormanlarının olduğu ya da korunun olduğu bir yer seçin ve güzel bir Pazar yürüyüşü düzenleyin. Bu ikinize de çok iyi gelecektir. Yalnızca siz ve babanız…

film

En sevdiğiniz filmi izleyin

Yürüyüşten hemen sonra birlikte izleyebileceğiniz filmlere bir göz atın ve ardından keyifli bir akşama hazırlanın.

aile

Akşam yemeğini beraber hazırlayın

Akşam yemeğinde sizi bekleyen en güzel lezzetleri kesinlikle beraber hazırlamalısınız. Hem birlikte eğlenceli zaman geçirmiş olursunuz hem de babanızla pişirdiğiniz en lezzetli yemeği tatmış olursunuz.

Siz de babanıza eşsiz bir Babalar Günü tatili planlamak isterseniz Gezinomi tatil fırsatlarını kaçırmayın…

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.