Çocuklu aileler için en iyi 5 otel

Çocuklu ailelerin en büyük sorunu rahat bir tatil yapmak için en rahat oteli seçmektir. Ancak çocuk dostu otelleri seçerken nelere dikkat etmeniz gerektiğini bilmelisiniz.

Çocuklu aileler için denize sıfır, her şey dahil sistemle hizmet veren, mini kulübü ve gerektiğinde yardımcı olabilecek bünyesinde çalışan bakıcılarının olması gerekmektedir. Bunların hepsi satın alacağınız tatilinizin içinde varsa tabi ki rahat bir tatil sizi bekliyor olacaktır.

Genellikle en çok tercih edilen şehir Antalya ya da Muğla’dır. Denizinin güzelliği, çocuklar için uygun olması ve tabi ki konforlu otelleri ile misafirlerini konuk etmeleri gerekmektedir. Peki, çocuklu aileler için bu iki tatil cennetinde tercih edilebilecek oteller hangileridir?

susesi-luxury-resort

Susesi Luxury Resort

Susesi Luxury Resort  Hotel’de çocuk kulübü, özel çocuk bakımı, çocuk parkı, çocuk animasyonu ve çocuk oyun alanlarının bulunduğu otelde keyifli bir tatil sizi ve ailenizi bekliyor.

liberty-hotels-lara-beach

Liberty Hotels Lara Beach

Lara’da farkını yaşayacağınız Liberty Hotels de açık havuz, kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu ve 4-12 yaş Çocuk Cenneti oyun alanı bulunmaktadır.

limak-arcadia-golf-sport-resort

Limak Arcadia Golf & Sport Resort

Limak  otellerinin kusursuz hizmetini alabileceğiniz Limak Arcadia Golf Hotel’de çocuk kulübü, özel çocuk bakımı, çocuk parkı, çocuk animasyonu, çocuk oyun alanı, çocuk havuzu ve çocuk büfesi bulunmaktadır.

delphin-diva-premiere-hotel

Delphin Diva Premiere Hotel

Delphin  otellerinden olan Delphin Diva Premiere Hotel de mini club 4 – 12 yaş arasındaki çocukları eğlendirmek için kurulmuş olup, lunapark, çocuk diskosu, çocuk sineması, çocuk menüleri bulunmaktadır.

hilton-dalaman-sarigerme-resort-spa-hotel

Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & Spa Hotel

Sarıgerme’de yer alan ve Hilton kalitesi ile sizi konuk edecek olan otelde 24 saat oda servisi, bebek bakımı, çocuk animasyonu, çocuk havuzu, çocuk kulübü, 7 adet açık havuzu, 3 adet kapalı havuzu bulunmaktadır.

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.