Kışın yaz tatili yapabileceğiniz 5 ülke

Kış aylarında yaz tatili yapmayı özleyenler için en güzel tatil seçenekleri burada. Dinlenmek, eğlenmek ve kışın yorgunluğunu ve yoğunluğunu üzerinizden atmak isterseniz size birkaç tavsiyemiz olacak.

Kış aylarında yurt dışı seyahat yapmayı sevenlerdenseniz, size tavsiye edebileceğimiz 5 tane ülke bulunmaktadır. Denizi ve plajları ile kendinizi cennetten bir köşede hissedeceğiniz ve yeni bir kültür keşfedip, ülkeyi gezip görebileceğiniz yeri hemen seçebilirsiniz.

Gezinomi yurtdışı tur seçenekleri arasından bu turlar ile ilgili detaylı bilgi alabilir ya da dilerseniz uçak bileti ve yurtdışı otelinizi kendiniz seçerek seyahatinizi hemen planlayabilirsiniz. İşte size kışın yaz tatili yapabileceğiniz 5 ülke;

Dominik Cumhuriyeti

Karayiplerde bir ülke olan Dominik, plajları ve en lüks otel seçenekleri ve özellikle dalmayı sevenleri bekliyor.

Küba

Sadece kışın tatil yapmak isteyenlerin değil yepyeni bir ülkeyi oldukça farklı kültürü ile tanımak isteyenlerin seçimi olmalı. Küba’nın deniz ile buluşan bembeyaz kumsallarında harika bir tatil seçimleriniz ile hayat bulacak.

Maldivler

Hint Okyanusunda cennetten bir köşe olan ve ahşap evleri ya da şehir içindeki küçük otelleri ile misafirlerini konuk eden Maldivler turu kapsamında merak ettiğiniz her detayı inceleyebilirsiniz.

Dubai

Lüksün tutkunu olan bir başka diyarda bulabilirsiniz kendinizi. Altın renkli kumları ile buluşmak ve sokaklarında gezerken bile en keyifli olan harika bir deneyim yaşayabileceğinizi unutmayın.

Tayland

Burada görebileceğiniz en ilginç şey, kaya şekilleri ve suyun içinde nasıl bu şekilde durabildikleridir. Beyaz kumsalların en güzel renkteki mavi ile buluştuğu ve gerçekten büyüleneceğiniz eşsiz bir ülkeye geldiğinizi göreceksiniz. Ayrıca kış aylarında yaz tatili için Tayland tur seçenekleri denenmelidir, hem gezecek görecek, yakından tanıyacak hem de denizin keyfini çıkaracaksınız.

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.