Tatilde Pokemon Go

Son dönemin yeni akımı Pokemon Go! Oyun severlerin yeni tutkusu Pokemon Go çılgınlığı Türkiye’de de git gide büyüyor. ABD, Avustralya ve Yeni Zelanda’da oyun resmen kullanıma açıldı ancak diğer ülkelerde farklı yollar ile cep telefonlarına indirerek oynayanların sayısı gün geçtikçe artıyor.

pokemongoindir

Sosyal dünyayı ve oyun dünyasını günlük yaşamın içine alan ve farklı bir oyun tecrübesi sunan Pokemon Go, tam da tatilde oynanacak harika bir oyun. Denizde, güneşlenirken, yemek yerken, tarihi mekanlar gezerken, şehir içinde dolaşırken, en ünlü noktalardan geçerken siz de bir bakmışsınız bir tane su Pokemon’u yakalamışsınız. Siz de deniz, kum ve güneş keyfi yaparken oyun oynamaya devam edebilir ve ara sıra takılsa da ne kadar eğlenceli bir oyun olduğunu görebilirsiniz.

Cep telefonuna zaten bağımlı yaşayan insanoğlunun en son tutkusu olan Pokemon Go, parklarda bahçelerde ve daha pek çok yerde insanların bir araya gelip hatta bir şekilde tanımadıkları ile muhabbete başlayarak oyun oynadıklarını da size gösteriyor.

pkmngo

Bence siz de bol bol Pokemon Go oynayıp arada denize girip eğlenip ardından tekrar oyununuza devam etmek için şimdi Gezinomi Son Dakika Tatil Fırsatlarını incelemelisiniz.

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.