Sonbahar Zamanı Vizesiz Gidebileceğiniz Ülkeler

Sonbahar aylarının keyfini çıkarmaya hazır mısınız? Yılın belki de en çok gezilen aylarından olan sonbahar zamanı vizesiz gidebileceğiniz ülkelere göz atarak tercihlerinizi hemen yapabilirsiniz.

Bol bol eğlenip yeni keşifler yapabileceğiniz gibi yen lezzetler yakalayabilir, mevsimin güzelliği ile rahat edebilir ve daha da önemlisi vize sıkıntısı yaşamadan rahat rahat gezebilirsiniz. Tercihlerinizi şimdiden yaparak sonbahara hazırlanmak ve size sunulan pek çok yurt dışı tur seçeneğini hemen değerlendirmek için doğru yerdesiniz. Şimdi gelin, Türk vatandaşlarının vizesiz gidebileceği ülkelere göz atalım.

Ukrayna

Her mevsim farklı güzelliği ile dikkat çeken Karadeniz komşumuz Ukrayna özellikle Kiev, Odessa, Lviv gibi şehirleri ile merak uyandırıyor. Ukrayna turlarını şimdi inceleyerek, kendiniz için en uygun zamanı tercih edebilirsiniz. Ukrayna Turları için tıklayınız.

Makedonya

Osmanlı Devleti’nin bir parçası olan ve gittiğiniz zaman hala izlerini özellikle mimar yapılarda görebileceğiniz Makedonya, sonbahar zamanında da ayrı güzellikleri ile keşfedilmeli. Özellikle Eylül ve Aralık aylarında eşsiz güzelliklere sahip olan bu özel ülkeyi kesinlikle gezip görmelisiniz.  Makedonya Turları için tıklayınız.

Sırbistan

Belgrad başta olmak üzere pek çok güzel şehri ile gören herkesi kendine hayran bırakan Sırbistan aynı zamanda sizin için oldukça ekonomik bir tur seçeneği de olacaktır. Hem ekonomik hem vizesiz hem de yemyeşil doğası ile özellikle Belgrad’dan gezmeye başlamalısınız. Sırbistan Turları için tıklayınız.

Karadağ

En gözde tur rotaları arasında yer alan Karadağ, doğal güzellikleri ile sizi bekler. Budva, Stepan Adası, Cetinje mutlaka ziyaret etmeniz gereken noktaları arasındadır. Karadağ Turları için tıklayınız.

Arnavutluk

Adriyatik denizinin hemen kıyısında eşsiz bir güzelliği keşfetmeye hazır mısınız? Tiran, Elbistan, Durres ve Vlore…

Daha pek ok güzel tarafları ile özellikle mutfağı ile keşfedilmesi gereken ve vizesiz turlar arasında yer alan Arnavutluk turları sonbahar aylarında harika bir seçim olacaktır. Arnavutluk Turları için tıklayınız.

Bosna Hersek

Bir zamanlar Osmanlı’nın hakimiyetindeki bu özel ülkeyi gezip görmeye ne dersiniz? UNESCO Dünya Tarih Mirası listesindeki Mostar Köprüsü, güzel şehri Saraybosna ile harika bir keşif yapabilirsiniz. Bosna Hersek Turları için tıklayınız.

Gezinomi vizesiz yurt dışı tur seçenekleri sadece bu ülkelere olan turlar ile sınırlı değil tabi ki. Daha fazlasını hemen inceleyebilir ve seçimlerinizi bu yılın sonbahar ayları için yapabilirsiniz.

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

1 YorumYorum yaz

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.