2016 yaz tatilini nerede yapmak istersiniz?

Yaz tatili fırsatları erken rezervasyon seçenekleri ile sizleri bekliyor. Eğlenmek, dinlemek ve hayal ettiğiniz tatili yaşamak isterseniz seçimlerinizi erken rezervasyon otellerinden yana yapabilirsiniz.

Erken rezervasyon otelleri arasından dilediğiniz gibi bölge seçebilir, konaklamak istediğiniz tesisi özelliklerine göre belirleyebilir ve keyifle bu yılın en iyileri arasından bir otel seçimi yapabilirsiniz. 2016 yaz tatilinizi, Side, Kemer, Belek, Kıbrıs ya da Didim gibi en güzel cennet köşelerden birinde geçirmek ister misiniz?

Size birkaç teklifimiz olacak. Hem en uygun fiyat seçenekleri ile 2016 erken rezervasyon fırsatlarını değerlendirin hem de rahat rahat ödemenin keyfini çıkarın. Tercih edebileceğiniz oteller bölgelerine, sundukları hizmet seçeneklerine ve hatta tesisin en farklı özelliklerine göre değişiklik göstermektedir. Siz de bu yıl için erken rezervasyon otelleri arasından plan yapmak isterseniz, gelin sizi büyüleyecek ve rahat etmenizi sağlayacak otellere göz atalım.

kefaluka

Kefaluka Resort Hotel, Bodrum

Bodrum’un eşsiz denizi ve sizi en rahat ettirecek otellerinin başında gelen Kefaluka Resort Hotel ile ultra herşey dahil konaklayacak ve deniz, kum, güneş keyfini en iyi şekilde çıkaracaksınız. Yaz için istediğiniz ne varsa hepsi sizi Kefaluka Resort’te bekliyor.

Liberty Hotels Lara Beach, Lara

Lara plajlarından ve o meşhur gece hayatından vazgeçemeyenler için oldukça güzel bir tercih olan Liberty Hotels, kalitesi ile sizi ağırlar ve rahat etmenizi sağlar.

RoyalTajMahal

Royal Taj Mahal Hotel, Side

Side belde merkezine 10 km ve Antalya Havaalanı’na 48 km mesafede olan Royal Taj Mahal, Side’nin altın sarısı kumlarında seçimlerinizi bekliyor.

Şeker Resort Hotel, Kemer

Herşey dahil sistemi, Türk hamamı, sauna, masaj, kaydıraklar, plaj voleybolu, su topu, masa tenisi, çocuk havuzu ve oyun alanları ile tatilin en eğlencelisini geçirebileceğiniz Kemer’de Şeker Resort sizi bekler.

Aurum Moon Holiday Resort, Didim

Aurum Moon Holiday Resort, Didim’de denize sıfır konumu, ultra her şey dahil hizmet seçeneği ve müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutan çalışanları ile sizi konuk etmektedir.

nuhun gemisi

Nuhun Gemisi Deluxe Hotel Spa, Kıbrıs

Kıbrıs’ta en keyifli, en eğlenceli, en konforlu ve tabi ki en iyi hizmet seçeneği ile hizmette sınır tanımayan oteller arasında olan Nuhun Gemisi Deluxe Hotel Spa, erken rezervasyon otelleri arasında seçiminizi bekliyor.

Ayrıca Gezinomi’ye üye olan herkese 50 TL değerindeki GeziPara hediye! Biran önce üye olun ve Fırsatlar sayfasından size özel indirimleri yakalayarak tatilin keyfine varın…

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.