En çok tercih edilen 2 tatil beldesi neresi?

Tatil için tercih yapabileceğiniz ve sizi bekleyen en güzel yeri seçmenin zamanı geldi. Dinlenecek, eğlenecek ve tabi ki en güzel yaz tatilini burada geçireceksiniz.

Sizi mutlu kılacak olan tatil yerini nasıl seçmelisiniz?

  • Tatil için kriterlerinizi belirleyin
  • Fiyatları kontrol edin
  • Otelinizi seçin
  • Uçak biletinizi erken alın
  • Hava alanı otel transferinizi ayarlayın
  • En son olarak gideceğiniz yer hakkında araştırtma yapın!

Bu detayları araştırmanız için yeterli zamanınız var. Hala erken rezervasyon seçenekleri devam ediyor. Peki, merak ediyorsanız, işte size geçtiğimiz yaz en çok tercih edilen 2 tatil yeri;

starlight

İlk sırada tabi ki Side var!

Antalya yılın en güzel zamanları yani yaz tatili için en çok turist alan şehirlerin başında geliyor. Beldelerinin güzelliği, mavi bayraklı plajları ve en konforlu tesisleri ile her bütçeden turisti konuk ediyor. Sizin için de Side doğru yerse tercih yapabileceğiniz ve tüm yaz eğlencenin devam ettiği otel Starlight Resort Hotel olabilir.

Starlight Resort Hotel 811 odası ve geniş tesisi ile misafirlerini konuk eder. Özellikle yaz sezonu boyunca sahne alan birbirinden ünlü isimlerde en eğlenceli geceleri size sunmaktadır. Akdeniz’in enerjisini yaşamak ve yaz tatilinizi Side’de yapmak isterseniz erken rezervasyon seçenekleri ile Starlight Resort Hotel sizi bekliyor.

grand yazıcı

Marmaris doğal güzellikleri ile ikinci sırada!

Yeşil ile mavinin en güzel birleştiği nokta olan Marmaris, doğasının özelliklerini her yaz sezonunda misafirlerine sunar. Eğlenceli yaz akşamları, plajları ve tabi ki en güzel noktalara konumlanmış tesisleri ile sizi bekler.

Yaz tatili için Marmaris’e daha önce hiç gitmediyseniz, mutlaka uğramanızı tavsiye ederiz. Zaten 1 kere gittiyseniz de bir daha gitmek istersiniz. Marmaris, Siteler mevkiinde yer alan Grand Yazıcı Club Marmaris, kusursuz bir doğa manzarasında sizi konuk eder ve her şey dahil sistem sunar.

Marmaris merkeze 10 dakika uzaklıkta olan tesiste 6 tane bar, peyzajlı bahçe, açık yüzme havuzu ve çocuk bahçesi var. Yani tesis aynı zamanda çocuk dostudur.

Yaz tatili için tercihlerinizi ne kadar erken yaparsanız o kadar karlı çıkarsınız. Unutmayın erken rezervasyon için son kayır 30 Mayıs! Erken rezervasyon fırsatlarını şimdi değerlendirmek için TIKLAYIN…

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.