Doğal güzellikleri ile mutlaka görülmesi gereken 4 yer

Hayal ettiğiniz tatil için seçimlerinizi yapma zamanı geldir. Dilediğiniz zaman tatil keyfini yaşayabileceğiniz, dilediğiniz zaman dinlenebileceğiniz ve hatta manzarası karşısında eşsiz bir zaman geçirebileceğiniz yer neresi? İşte bunu bulmanız için size Türkiye’nin cennet köşelerinden bir kaçını tavsiye edeceğiz.

Bu tatillerin zamanı yok. Gitmek istediğiniz mevsim ya da dönem hangisi olursa olsun bu bölgelerde doğanın her rengi her zaman güzel, tabi ki korunan eşsiz değerleri ve sizi konuk edecek otelleri de. Şimdi gelelim mutlaka görmeniz gereken 4 yere. Her zaman mevsimin güzel olduğu ilkbahar, yaz, sonbahar ve kış aylarının her zaman en güzel manzaralarının yaşandığı bir ülkedeyiz. Yazın güneşin vurduğu, kışın en büyüleyici kar manzaralarının görüldüğü ve tabi ki bahar aylarında en coşkulu renkleri görebileceğiniz yer belki de bu 4 yerden biridir.

golcuk

Bolu Gölcük

Bolu Gölcük her zaman manzara eşsizdir. Ancak en güzel zamanlama ilkbahar ya da sonbahar aylarıdır. Yeşil ve solmaya başlayan yaprakların renklerini ya da daha yeni tomurcuk veren yaprakların en farklı tonlarını burada yakalayabilirsiniz.

olimpos

Olimpos

Antalya’ya 85 km uzaklıkta olan ve Caretta Caretta’ların yavrularını bırakmak için tercih ettikleri muhteşem bir koydur. Olimpos’ta ağaç evler en meşhur tatil yerleridir. Ayrıca çevredeki otelleri de tercih edebilirsiniz.

uzungöl

Uzungöl

Karadeniz’de manzarası ile en çok ünlenen ve doğal güzellikleri ile bilinen Uzungöl, belki de herkesin hayatında 1 kere görmesi gereken yerlerin başında gelmektedir.

ölüdeniz

Ölüdeniz

2006 yılında Dünya’nın en güzel kumsalı seçilen ve mavi ile yeşilin en güzel birleştiği yer olan Ölüdeniz, herkesi büyülediği gibi sizi de büyüleyecektir.

Tatil fırsatları arasından isterseniz en eşsiz manzaraları ile Bolu Yedi Göller ya da Ölüdeniz’i, isterseniz de deniz, kum ve güneş keyfi yaparken tarihi güzellikleri ile sizi konuk edecek olan en doğal tatil cennetlerinden olan Olimpos ve Ölüdeniz’i tercih edebilirsiniz.

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.