Yurt Dışında Kayak Tatili Yapabileceğiniz Turlar

Yurt Dışı Kayak Turları

Kış sizin için kayak demekse ve içinizdeki gezgin ruhunuz dur durak bilmiyorsa kış tatilinizi yurt dışı kayak turları ile taçlandırmaya ne dersiniz?

Tatil denince çoğumuzun aklına yaz aylarının ayrı düşünülemeyen üçlüsü olan deniz, kum, güneş gelse de kış aylarında da tatilin tadı bir başka olur. Yaz yaklaşırken sıcacık sahillere kendimizi atmak için sabırsızlanırken, kış mevsimi yaklaşırken de ipek gibi yağan kar için geri sayım yapmaya başlarız. Kış mevsimi de kendini inceden inceden hissettirmeye başlamışken gelin bu yazımızda sizinle kış tatilinin vazgeçilmezi olan kayak turlarımız üzerine konuşalım.

Çam ağaçlarının ve büyüleyen kar manzaralarının çevrelediği çeşitli nitelikteki pistlerin üzerinde doyasıya zaman geçirmeyi düşleyenler için yurt dışı kayak turları oldukça ideal bir seçenek oluşturuyor. Gündüzleri kızakla kayarken, akşamları arkadaşlarınızla ya da ailenizle şömine etrafında sıcak bir şeyler yudumlamak da bambaşka bir keyif… Eğer ki kayak yapmayı bilmiyorum, kayak yapmak istiyorum ama korkuyorum gibi endişeleriniz varsa bu kaygılarınızı ve korkularınızı bir kenara bırakın. Çünkü kayak dersi için uzman eğitmenler her zaman sizi bekliyor olacak. Siz sadece karın tadını çıkarmaya bakın.

Bansko Kayak Turu

Kış tatilini nasıl geçireceğinizi planladınız ama nerede geçireceğinize karar veremediyseniz size Bansko sizin için ideal olabilir. Bulgaristan’ın kış turizminde öne çıkan şehri Bansko, yurt dışı kayak turlarının ve Doğu Avrupa’nın en popüler adreslerinden biridir diyebiliriz. Hem Türkiye’ye olan yakınlığı, hem de Pirin Dağlarının göz kamaştırıcı manzarasını gözler önüne sermesiyle Yurt Dışı Kayak Turları arasından en çok tercih edilen bölge olan Bansko, sizi dolu dolu geçireceğiniz bir kış tatiline davet ediyor. 72 kilometre uzunluğundaki hem yeni başlayanlara hem de profosyonel kayakçılara hitap eden pistleriyle Bansko, dünyanın dört bir yanından ziyaretçi ağırlıyor. Bansko’nun size bir kayak turundan çok daha fazlasını vadettiğini belirtmek isteriz. Her yıl gerçekleştirilen ve Avrupa’nın en büyük kayak festivali olarak nitelendirilen Horizon Festivali’nin eğlenceli atmosferine ortak olma şansına da sahipsiniz. 3 gece 4 gün süren Gezinomi Bansko Kayak Turu uygun fiyat avantajıyla kaçırılmayacak bir tatil fırsatı sunuyor.  

Bukovel Kayak Turu

Yurt dışında vize derdi olmadan kış tatilinizi kayak yaparak değerlendirebileceğiniz en güzel adreslerden biri ise tabii ki Bukovel. Doğu Avrupa’nın gece hayatından doğal güzelliklerine, tarihi duraklarından mutfak kültürüne en çok ilgi gören ülkelerinden Ukrayna’nın kayak pistleriyle öne çıkan şehri Bukovel maceraperestler için mükemmel bir tatil noktası. Toplamda 50 km uzunluğunda ve 61 pistten oluşan Bukovel Kayak Tesisi, her seviyeden kayakçılara hitap etmekte. Ülkenin ilk ve en modern tesisi olan Bukovel, Ukrayna’da eğlenceli bir kış tatili geçirmek isteyenler için en doğru seçim diyebiliriz.

Uçak bileti, konaklama ile uğraşmak istemiyorum diyorsanız tabi ki Bukovel Kayak Turu ile hem şehrin turistik duraklarını profesyonel bir rehber eşliğinde keşfedebilir hem de eğlenceli bir kayak tatili planlayabilirsiniz. İstanbul’dan başlayan yolculuğunuza Lviv’in ünlü opera binasından Aziz Petrus ve Pavlos Kilisesi’ne kadar pek çok turistik duraklarını yerinde keşfederken, Bukovel’de Husky köpekleri ile kızak yapma şansına da sahip olacaksınız.  4 gece 5 gün süren Bukovel Kayak Turu için sabırsızlanıyorsanız bizce vakit kaybetmeden tatilinizi hemen planlamalısınız.

Kolaşin Kayak Turu

Vizesiz gidebileceğiniz kayak tatili adreslerinden bir diğeri ise Karadağ’ın kış aylarında en çok tercih edilen noktası, Kolaşin. Balkanların olmazsa olmaz rotalarından Karadağ’ın kuzeyinde yer alan şehir, başlangıç, orta ve profesyonel seviyedeki küçüklü büyüklü pistleriyle kayak tutkunlarının tercihi olmakta. Kolaşin Kayak Turu ile siz de hemen tatilinizi planlayıp, vize derdi olmadan Balkanlarda keyifli bir kış tatili planlayabilirsiniz.

Siz de sevdiklerinizle hem kayağa hem eğlenceye doyacağınız unutulmaz bir kış tatili hayal ediyorsanız, Gezinomi Yurt Dışı Kayak Turları arasından seçiminizi hemen yapabilirsiniz.

Editör Hakkında Tüm gösterilen

Bahar Gençoğlu

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.