Yurt Dışında Alışveriş İçin En İyi 5 Destinasyon

Hem gezip eğlenmek hem de keyifle alışveriş yapmak için seçimlerinizi yapabileceğiniz, birkaç rota tavsiyemiz olacak. Yurt dışı tatil seçenekleri arasında bulunan en güzel ülkelerin şehirlerini sizler için araştırdık.

Eğlenmek ve özellikle aradığını en güzel ürünleri satın almak istediğiniz rotalar seçmelisiniz. Nereden ne almalı, şehrin en uygun fiyatlı alışveriş yeri neresi bilmek isterseniz, doğru adrestesiniz. Hadi, başlayalım!

Paris

Paris turları ile gezip görmeniz gereken yerleri keşfettikten hemen sonra alışverişe başlayabilirsiniz. Özellikle kıyafet konusunda pek çok seçenek bulacağınız Paris’te parfüm, ayakkabı ve çanta, kozmetik ürünleri, şarap, peynir, hardal, ve çikolata özellikle almanız gereken şeyler arasındadır. Rue De Rivoli-Le Marais,  Rue Saint Honore, Rue De Rennes, Rue De Passy, Avenue Montaigne, Boulevard Haussmann ve Avenue Des Ternes alışveriş için sizi bekliyor!

Tokyo

Tokyo alışveriş çılgınları için harika bir seçimdir. Moda konusunda hem yenilikçi hem de oldukça iddialıdır. Seramikte el işçiliği konusunda da sizi şaşırtabilir. Elektronik eşyadan başlayacak, cilt bakım ürünleri, hazır giyim, yeşil çay, saki, kimono veya yukata, ev kokuları ve origami satın alarak tatilinizi tamamlayabileceğiniz yerdesiniz. Harajuku ve Shibuya Bölgeleri alışveriş için kusursuz noktalardır. Asakusa, Akihabara, Tokyo Skytree civarı da tercih edilebilir.

Milano

Alışveriş için tam bir cennet olan Milano, özel tasarım giyim dışında ayakkabı, çanta, değerli aksesuar, sanatsal değeri yüksek resimler, kahve ve şarap alışverişi yapabileceğiniz şehirdir. Excelsior Milano, Scalo Milano, Piazza Portello başta olmak üzere Serravalle Designer Outlet, Franciacorta Outlet Village, Foxtown Factory Store ve Fidenza Village mutlaka uğramanız gereken yerlerdir.

Londra

Hem modanın kalbi burada atar hem de güzellik ve cilt bakımı için muhteşem seçimler yapabilirsiniz. Özel ve farklı bir şehir olan Londra mutlaka gezip görmeniz gereken en güzel noktaları ile sizi bekliyor. Son moda tasarımlar, güzellik ve bakım ürünleri, vintage ürünler ve ayakkabı alabilirsiniz. Westfield Stratford City Mall, Dover Street Market, Liberty, Harrods ve Fortnum & Masons özellikle uğramanız gereken alışveriş noktalarıdır. Ayrıca Camden Market, Spitalfields Market ve Greenwich Market’te sizi bekliyor.

Dubai

Hem turistik bir gezi planlayın hem de alışveriş için hazır olun. Dubai tüm güzelliği ve lükste sınır tanımayan özellikteki alışveriş rotaları ile sizi bekliyor. Altın aksesuarlar başta olmak üzere elektronik ürünler, baharat, güzellik ve bakım ürünleri alabilirsiniz. Bunun için alışveriş cennet iolan Dubai sizi bekliyor. The Dubai Mall, Dubai Marina Mall, Mall Of The Emirates, Dubai Outlet Mall, Mercato Mall ve The Jumeriah tercihleriniz arasında olabilir.

Gezinomi yurt dışı turlar arasından en uygun olanları hemen inceleyerek tercihlerinizi yapabilir ve alışveriş rotalarınızı belirleyebilirsiniz.

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

YorumlarYorum yaz

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.