TATİLDEN HİÇ BIKMAYANLAR İÇİN KIŞA ÖZEL FIRSATLAR

“Her gün tatil olsa” dileğinizi yerine getiriyoruz. Büyük avantajla Paris, Belgrad ve Bercelona başta olmak üzere pek çok Avrupa şehrinde; tur tarihine 90 gün kala satın alındığında 100 Euro, 45 gün kala satın alındığında ise 200 Euro odabaşı indirim fırsatı ile konaklama imkanı, yurt dışına çıkmak isteyenler için birbirinden uygun fırsatlarYurtdışı Turlar Erken Rezervasyon kampanyamızda.

Kış aylarında dünya şehirleri

Paris Şanzelize’de sıcak bir kahve eşliğinde romantik anlar yaşamak, Dubai’de sıcak güneşin batışını izlemek, Güney Afrika’da heyecan dolu bir safariye katılmak dünyanın pek çok önemli şehrinin güzelliklerini kışın da yaşamak isteyenlere özel “Kış Turları”‘mızla Dubai’den Bangkok’a, İspanya’dan Rusya’ya kadar pek çok şehir ve ülkeyi 299 Euro’dan başlayan fiyatlarla gezmek fırsata dönüşüyor.

Akdeniz ve Ege’den vazgeçemeyenler için

Akdeniz ve Ege sahil şeridinde kış aylarında da açık olan otellerde çok özel fırsatlarla konaklamak mümkün. Side’de VON Resort Golden Coast, Crystal Palace Luxury Resort & Spa; Belek’te Susesi Luxury Resort; Kemer’de Limak Limra Resort; Bodrum’da Bodrium Luxury Hotel; Çeşme’de Altınyunus Resort & Termal Otel ile Kıbrıs’ta Nuh’un Gemisi Deluxe Hotel & Casino ve Acapulco Resort  Convention Spa Hotel ziyaretçilerini bekliyor.

Sağlıklı yaşam ve tatil bir arada

Sağlık turizmi konusunda yurt dışından da rağbet gören Denizli, Afyon, İzmir ve Yalova gibi şehirlerdeki termal oteller; tarihi ve kültürel zenginliklerin yanı sıra sağlıklı yaşama yönelik zenginlikleri de görmek isteyenlerin tercihi olacak. %20 varan indirimlerle termal otellerde dinlenmenin, yenilenmenin tam mevsimi!

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.