Hangi burç nereye tatile gitmeli?

Burçlara göre pek özelliğinizi, yapacağımız işi ve hatta hayat tarzımızı bile seçebiliyoruz. Yaz için ya da kış için ya da bahar ayları için gidip göreceğimiz ve gezeceğimiz yerleri de ruh halimize ve kişilik özelliklerimize göre seçebiliyoruz. Peki, siz burcunuzun özelliklerine göre nerelere gitmek isteyebileceğinizi biliyor musunuz? Yapılan bir araştırma da burçların insanları nasıl etkilediği, neyi ne zaman seçeceklerini ve hatta nereye gideceklerini bile bu özelliklerine göre belirlediklerini biliyor muydunuz?

Karakterinize belli başlı özellikler konusunda etkileri bulunan burcunuza uygun bir tatil seçebileceğiniz önerilerimiz olacak!

dubai

Koç

Tembellik onlara göre değil, gezip görmek ve tüm gün planlar yapmak isteyen Koç burçlarına en uygun olabilecek yerler arasında; Dubai, Meksika, Brezilya, Amerika ve Almanya bulunuyor.

norveç

Boğa

Dinlenmek arada eğlenmek ve küçük turlar atmak için size en uygun olanı Norveç, İsveç, İsviçre ve Milano.

new york

İkizler

Sosyal ve sıcakkanlı bir burç olan İkizler için Yunan Adaları, Londra, New York muhteşem seçimlerden olabilir.

izlanda

Yengeç

Yengeçler asla vazgeçemeyeceğiniz sıcak bir enerjiniz var ve siz tatil için güney sahillerini seçebilirsiniz.  Bahama Adaları veya Filipinler doğru tercih olabilir.

miami

Aslan

Lükse ve rahata düşkün olan Aslan’lar sizin için en mükemmel tatil yeri Belarus, Miami ve Ukrayna.

paris

Başak

Ruhunu bir dinleyeceği, dilediği zaman gezeceği ve en eğlenceli olanı yaşayabileceği bir tatil için Başak’lara en uygun tatil yerleri; İngiltere, Paris ve İzlanda.

ibiza

Terazi

Sanat, estetik ve güzelliğin burcu olan Terazi için en güzel tatil yerleri Paris, Rusya ve İbiza.

venedik

Akrep

Dilediğince eğlence, farklı tarzlar ve tabi ki eşsiz bir huzur için en güzel tatil seçenekleri Paris, Venedik ya da Fas olabilir.

uzak doğu

Yay

Özgürlüğüne düşkün olan Yay burçları için muhteşem doğal cennetler var. Latin ülkeleri, Uzak Doğu, Moğolistan ve Hindistan…

amsterdam

Oğlak

Macera ve riski sevmeyen bir burç olan Oğlak için durgun, rahat ve düzenli bir tur olmalıdır. Bunun için seçebileceğiniz adresler; Amsterdam, Paris ve Brüksel…

çin

Kova

Rahat ve plansız bir tatil yapmak isterler ve her zaman keyfi davranmak isterler. İşte bunun için Çin, Rusya ve Berlin gibi yerler en doğru seçimler olacaktır.

portekiz

Balık

Tabi ki deniz aşığı olan bu güzel burç için seçimler harika; Portekiz, Mayorka Adası ve Yunan Adaları…

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.