Belarus Alışveriş Rehberi

Belarus farklı güzellikleri görebileceğiniz bir ülkedir. Ülkede gezip göreceğiniz son derece önemli şehirler size hem tarih hem kültür hem de doğal güzellikleri sonuna kadar sunacaktır.

Minks başta olmak üzere tüm şehirlerde harika zaman geçirebilir, muhteşem ortamlarda bulunarak güzel bir tatil döneminden yararlanabilirsiniz. Belarus Turu nuzu tamamlayıp dönüş yolculuğu için hazırlıklara başladığınız andan itibarense aklınızda ki tek soru hediyelikler olacaktır.

Belarus, hediyelik anlamında size harika fırsatlar sunacaktır. Güzel bir hediye almak isterseniz Kommunarka çikolata fabrikasını mutlaka ziyaret edin. Buna ek olarak içkiyi seven biriyseniz votkalar da hoş bir hediye olabilir. Belarus’tan keten ürünler almak orijinal bir çözüm olacaktır. Keten, kuzey ülkelerinin pamuğudur. Nakış işlemeli gömleklerden kullanıma uygun havlulara kadar pek çok orijinal ürün sizi bekliyor olacak.

Yine ketenden yapılan kuklalar da Belarus’un simgelerindendir. Böylece Belarus’tan en ideal hediyeliği seçmiş olursunuz. Kukla işlemeli kutular, sepetler, üzerinde Belarus armaları bulunan çanak çömlekler satın alınabilmesi mümkün olacaktır. Belarus’ta koleksiyon adına da güzel hediyeler bulabilmeniz mümkün. Yüksük, pul, arma, rozet, çıngırak ve pek çok diğer eşya koleksiyonları zenginleştirilebilir.

Alışveriş tamamen sizin isteğinize yönelik şekillenecektir fakat yine de farklı ve orijinal bir hediye için tavsiyelere kulak vermenizi öneririz.

Siliçi’nin muhteşem doğasında kayak keyfi;

Belarus, kış sporlarının yoğun yapıldığı yerlerin başında gelmektedir. Doğa turizminin en belirgin yanlarını sunan Belarus, farklılıklarıyla dikkat çekmektedir. Doğu Avrupa’ nın en güzel kayak merkezlerinden birisine sahip olan bu ülke, misafirlerine unutulmaz bir deneyim sunmaktadır. Güneşin ve karın bem beyaz güzelliğinde karlı kaplı alanlar ve asırlık meşe ağaçları içerisinde Siliçi Kayak Merkezi sizleri bekliyor olacak. Bölgede her türlü konfora ulaşmak son derece kolay ve etkili. Harika parkurları ile Alpleri aratmayan güzelliğe sahip olan bu kayak merkezinde muhteşem güzelliklerden yararlanabilirsiniz.

Parkurlarıyla benzersiz bir güzelliği size sunan Siliçi, her türlü kış sporu için uygun ortamları size sunuyor. ‘Siliçi’nin parkurları eşsizdir ve Belarus’ta onların bir benzeri yoktur. Parkurlardaki yükseklik değişiklikleri 100 metreyi aşıyor. Merkezde dört koltuklu teleferiği olan ve zorluk derecesi açısından farklılık gösteren üç tane parkur ve iki koltuklu teleferiği olan, snowboard’a mahsus ayrı bir parkur vardır. Gecenin geç saatlerine kadar kayak yapabileceğiniz parkurları barındıran bu kış merkezinde dağ sporlarına yönelik aradığınız tüm ayrıntıları bulabilirsiniz.

Bölgede sosyal tesis oldukça fazla. Maddi imkanlarınıza göre kalabileceğiniz muhteşem oteller sizleri bekliyor olacak. Bunun yanı sıra Kayak hakkında bilginiz yoksa kayak hocalarından uygun fiyatlara eğitimler alabilme şansına sahip olabilirsiniz. Yurt dışı turlar aslında kayak için muhteşem seçenekler ile dolu.

Ziyaretçilerin kendi dağ kayak teçhizatına sahip olma zorunluluğu yoktur. Kiralık donanım merkezimizde demirbaş ve dağ kayak sporuna mahsus ayakkabının bütün boyları mevcut. Bölgenin etkileyici yanlarından bir tanesi de termal anlamda zengin olmasıdır. Kayak yaptıktan sonra termal suların sıcaklığını hissedebilir ve harika zaman geçirebilirsiniz. Avrupa’nın diğer kayak merkezlerine nazaran daha uygun fiyatlara kayak keyfini gerçekleştireceğiniz Siliçi, muhteşem güzellikleriyle sizi bekliyor olacak.

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.