Filipinler Alışveriş Turu

Kültürel ve tarihi yapısıyla oldukça sıkı bağlar kuran Filipinler’de devasa alışveriş merkezlerinde dahi ülke kültürünün yansımalarını bulabilirsiniz. Ekonomik anlamda oldukça gelişmiş bir ülke olan Filipinler için tam bir tüketim ülkesi diyebiliriz. Ülkede ucuz alışveriş yapmanız için birçok bitpazarı ve alışveriş merkezi bulunuyor. Bunun yanı sıra devasa alışveriş merkezleri de birbirinden kaliteli ürünleri satın almanız için önemli bir merkez haline geliyor. Filipinler turu için en güzel zamanı seçmelisiniz.

Geleneksel Kıyafet Pinya İle Evinizi Güzelleştirin

Bu ülkede sadece ne almak istediğinize karar vermelisiniz. Sonrasında bitpazarına ya da devasa alışveriş merkezlerine giderek istediğinizi alabilirsiniz. Antika Porselenler, Gümüş kolye ve küpeler, ahşaptan yapılma takılar, ayakkabı, çanta, ahşaptan yapılan kültürel hediyelikler ve hayvan totemleri gibi birçok hediyelik eşya bulmanız mümkün. Ayrıca Filipinlerde ülkenin geleneksel kıyafeti olan Pinya adı verilen ananas ve diğer hammaddelerden yapılan kıyafetlerden kesinlikle almalısınız. Bu geleneksel kıyafetin fiyatı biraz yüksek olsa da tatilinizi ölümsüzleştirecek ve evinizi güzelleştiren sergilerin başında gelecek. Kurutulmuş mango, Chocnut ve Tablea çikolatalarından da mutlaka almalısınız. Alacağınız bu çikolatalarla kahveyle birlikte tüketerek inanılmaz bir lezzet yakalayabilirsiniz.   

Sörf Yapmak İsteyenlerin Vazgeçilmez Ülkesi Filipinler

Su ve doğa sporlarıyla ünlü olan Filipinler, sörf yapmak isteyenlerin vazgeçilmez ülkesidir. Temmuz ve Ekim ayları arasında ülkede görülen tayfun döneminde dev dalgalar arasında sörf yapabilir ve heyecana ortak olabilirsiniz. Su sporları alanında düzenlenen aktivitelere katılarak sizde kendinizi denizin kollarına bırakabilirsiniz. Ayrıca ülkenin birçok bölgesinde düzenlenen doğa yürüyüşü ve tırmanma gibi aktivitelere katılarak spor tutkunuzu ara vermeden sürdürebilirsiniz. Yurt dışı turlar ile bu kadar farklı tatil seçeneğini değerlendirmelisiniz. 

Dağın zirvesine tırmanarak hem temiz havayı soluyabilir hem de Filipinler’i zirveden izlemenin keyfini yaşayabilirsiniz. Size birçok alternatif sunan bu ülkede spor yapmanız bile doğayla buluşmanızı sağlıyor. Tamamen bunların dışında futbol tutkunuyum ve müsabakaları izlemek istiyorum diyenler için de devasa stadyumları bulunan bu ülkede yeşil sahaların kıran kırana mücadelelerine katılabilirsiniz. Stadyumdaki heyecanını ve taraftar coşkusunu yaşamak için sadece bilet almanız yeterli. Biletinizi aldığınız andan itibaren heyecan, coşku ve mücadeleyi izleyebilirsiniz.

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.