Malezya Alışveriş Turu

Boyalı suya batırılan kumaşın çeşitli desenlerle süslenmesiyle elde edilen ve ülkenin en önemli el yapımı ürünü olan batik, sokak satıcılarından devasa alışveriş merkezlerine kadar her yerde karşınıza çıkıyor. Malezya Turları sırasında alabileceğiniz en güzel hediyelik eşyalardan biri olan Batik için ülke kültürünün ve renklerinin yansıması diyebiliriz. Yöresel değil de elektronik eşya almak isteyenler için de Malezya’da birçok alternatif bulunuyor.

Kameralar, akıllı telefonlar ve bilgisayar gibi aklınıza gelebilecek bütün elektronik eşyaları bu ülkede çok uygun fiyatlarla alabilirsiniz. Elektronik eşyaların fiyatını gördüğünüzde şaşıracaksınız çünkü diğer ülkelere oranla çok daha uygun fiyata çok kaliteli ürünleri satın alabilirsiniz. Dünya genelinde kalay üretiminde ilk sırada yerini alan Malezya’dan kurşun ve kalaydan yapılan ürünlerden almadan olmaz değil mi? Heykeller, fotoğraf çerçeveleri ve kutular gibi kurşun ve kalaydan yapılan birçok eşya arasından dilediğinizi alarak evinizin en güzel köşesinde sergileyebilirsiniz. Bunun yanı sıra geleneksel Çin bitkilerinden yapılan baharatlar ve diğer bitkisel ürünler de alarak mutfağınızda farklı bir lezzet oluşturabilirsiniz.

Formula 1 Heyecanı Malezya’da

Formula 1’in Güneydoğu Asya Bölgesinde düzenlediği en büyük etkinliğe ev sahipliği yapan Malezya, sportif anlamda da oldukça zengin sayılabilecek ülkelerden biridir. Her yıl Mart ayı sonunda düzenlenen Malezya Grand Prix, Selangor Sepang Uluslararası alanında düzenleniyor. Bu etkinliğe katılarak hayatınızın en heyecanlı dakikalarınızı yaşayabilirsiniz. Futbol ve Motor sporlarıyla ünlü bu şehirde sportif etkinliklere katılarak tatilinize kısa bir heyecan molası verebilirsiniz.

Su sporlarıyla yakından ilgilenenler için de oldukça ideal bir bölge olan Malezya’da birçok etkinlik düzenleniyor. Bu etkinliklere katılarak dilediğiniz gibi eğlenebilir ve suyun tadını çıkarabilirsiniz. Atlama, Su aerobiği, Şnorkelle dalış, Yüzme, Ayakta kürek sörfü, Balıkçılık, Kano, Kayak, Kürek sörfü, Rafting, Rüzgâr sörfü, Su kayağı, Tekne yarışı ve Yelken gibi sportif faaliyetlerle eğlenceli bir tatil sizi bekliyor. Yurt dışı turlar arasında en eğlenceli turlardan birinde olduğunuzu görebilirsiniz. 

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.