Sofya’da Alışveriş Zamanı!

Oyuncak bebeklerin şehri;

Sofya muhteşem güzellikleriyle dikkat çeker. Bulgaristan’ın başkenti olan bu şehir, harika bir destinasyon olduğu kadar Avrupa’nın ve Balkanların da önemli şehirleri arasında yer alır.

Dönüş yolculuğu için kişiye özel seçeceğiniz bazı hediyelik eşyalar ile sevdiklerinizi sevindirebilirsiniz. Sofya Turları genel anlamda tercih edeceğiniz hediyelik arasında el yapımı ürünler ilk sırada yer alacaktır. Sofya’da el yapımı bebekler ilginizi fazlası ile çekebilir. Albenisi çok başka olan bu ürünlerden satın alarak sevdiklerinize hoş bir hediye bırakabilirsiniz. Bunun yanı sıra şehri simgeleyen çeşitli biblolar da satın alınabilecek ürünlerin başında kendine yer buluyor.

Hediyelik olarak da satılan bu ürünlerin yanı sıra takı ve çeşitli aksesuarları burada rahatlıkla bulabilirsiniz. Giyim mağazaları da yine bu cadde üzerinde bulunurken kendinizi markaların kucağında bulabileceğiniz gibi ülkemizde olmayan markaları görmeniz de mümkündür.

Farklılıkları yaşayabileceğiniz bu şehirde harika ürünler sizi bekliyor olacak. Sofya gezilecek yerler listesi yapmayı ihmal etmeyin!

Bansko’dan da Alışveriş Yapabilirsiniz!

Bansko, farklı güzellikleriyle ön plana çıkar. Genelde kayakçıların rağbet ettiği bu bölge, Avrupa’ nın en çok ziyaret edilen noktaları arasında yer alıyor. Bulgaristan turları ile tercihlerinizi hemen yapabilirsiniz. 

Kış sporları tesisleriyle harika destinasyonları oluşturan Bansko, tamamen kayak turizmi üzerine şekillenmiş yapısıyla farklı bir deneyimi size sunacaktır. Burada gezip görülecek pek fazla bölge yok. Aksine keyfini sürebileceğiniz harika kayak merkezleri var. Hal böyle olunca da bazı imkanlar sınırlı olabiliyor. Bu sınırlı imkanlardan birisi de alışveriş olacaktır.

Bansko’da alınabilecek en ideal ürün eğer sürekli kayak yapan biriyseniz kayak takımı, eldiven, kışlık mont, kayak pantolonu, gözlük gibi aksesuar ve kıyafetler olacaktır. Bunlar Türkiye’ye nazaran kısmen daha uygun fiyatları ve çeşitlidir. İkinci ürünleri de burada bulabilirsiniz. Kayak için gelmiş fakat birkaç günlük kullanılan elbiseler yeniden satılmaktadır. Böyle bir ticarete denk gelirseniz hemen almanız daha uygun fiyatlara ekipman satın almanıza imkan tanıyacaktır. 

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.