Viyana’dan Ne Alınır?

Viyana, tarihi, doğal güzelliklerinin yanı sıra alışveriş imkanlarıyla da dikkat çeken bir şehir görünümüne kavuştu. Birbirinden özel hediyelik eşyaları bulabileceğiniz bu şehirde, gezinizi süsleyebilirsiniz. Mariahilfer caddesinde yer alan yüzlerce mağazayı tek tek gezebilir, mükemmel imkanlardan yararlanarak harika hediyeliklere ulaşabilirsiniz.

Viyana’da ne alınır sorusuna yanıt verecek olursan cevap olarak birden fazla alternatifi sıralayabiliriz. Moda ürünleri, mücevherler, küçük hediyelikler, aksesuarlar ile hem uygun fiyat hem de kaliteli ürünlere ulaşabilmeniz mümkün. Viyana Turları sırasında neler yapabileceğinize ve neler alabileceğinize gelin göz atalım.

Çikolata

Viyana denildiğinde akla ilk gelen unsur çikolata olacaktır. Dönüş yolculuğunuzda sevdiklerinize getirebileceğiniz bu çikolatalar gerçekten özel yanlarıyla dikkat çeker. Mozart Kugeln’den alacağınız çikolatalar dönüş için ideal tercih olabilir. Schokoladekönig ve Freisingergasse’de el yapımı ve güzel çikolatalardır.

Geleneksel Kıyafetler
Sevdikleriniz için getirebileceğiniz bir diğer hediye ise Trachten olarak adlandırılan yöresel kıyafetlerdir. Yine halk kıyafetleri olarak adlandırılan Lederhosen ve Dirndll de tercih edebilir, ilginç bir hediye olarak sevdiklerinize sunabilirsiniz.

Seramik Ürünler

Avusturya, seramikçilik anlamında ileri bir ülkedir. Viyana ise seramikçiliğin detaylarını bulabileceğiniz eşsiz bir şehir. Dünyaca ünlü olan bu seramikler ideal hediye tercihlerini oluşturacaktır. Augerten Palace’a yapacağınız bir ziyarette, bu incelikli ürünlerin bütün üretim sürecini görebilir ve beğendiklerini satın alabilirsiniz. Bütçenize uygun ve zarif ürünler güzel hediye olacaktır. Heykeller, lambalar, vazolar veya yemek takımları hediye olarak değerlendirebileceğiniz alternatiflerdir.

Mücevher
Mücevher konusunda Viyana ideal bir şehirdir. Burada yer alan mağazalar size hem uygun hem de harika mücevher takımları sunabilir. Değerli taşlarla el işlemesinin birleştiği bu eserler, fiyat aralıklarına göre çok özel hediyeleri oluşturacaktır.

Her şehirde olduğu gibi Viyana’da da şehri simgeleyen küçük hediyeler satın alabilirsiniz. Magnetler, kupalar ideal tercihleri oluşturacaktır. Viyana gezilecek yerler listesi de yapmayı unutmamalısınız. 

Kayak tutkunları Viyana’da

Kayak, özellikle kış sporları içerisinde en çok tercih edilen sportif uygulama olmasının yanı sıra turistik bir değeri de beraberinde getirmektedir. Avrupa’nın özel destinasyonları arasında yer alan Viyana, fırsatlarla dolu bir dünyanın kapılarını sizin için aralıyor. Tüm dünyada Viyana denildiğinde akla gelen ilk unsur olan kayak tatili, muhteşem güzelliklerin içerisinde mutlaka değerlendirmenizi tavsiye ettiğimiz kayak organizasyonları, hem keyifli hem de güzel bir tatil için olmazsa olmazlar listesinde bulunacaktır.

Viyana’da kayak turları, her bütçeye uygun yapısıyla dikkat çekiyor. Gelişmiş kayak merkezleri sayesinde arzu ettiğiniz tüm imkanları size sunan bu şehir, ciddi anlamda faydalanabileceğiniz tesisleşme yapısıyla da dikkatleri üzene çekiyor. Eğer Viyana bölgesinde kayak turlarına katılmak isterseniz yapmanız gereken, Kitzbuhel ve Zell Am See kayak merkezlerini ziyaret etmek olacaktır. Bütçenize uygun otellerin sizi beklediği bu bölgeler gece ve gündüz ayrı güzellikleri sunacak ve mükemmel bir tatil fırsatından faydalanmanıza imkan tanıyacaktır. Muhteşem dağ manzaraları eşliğinde yapacağınız bu tatil, size apayrı bir keyif sunacaktır. 

Futbolda önemli bir yere sahiptir Viyana’da. Bazı futbol kulüpleri, zaman zaman Avrupa kupalarına katılıyor ve şehri temsil ediyor. Diğer Avusturya Turları arasından da gitmek istediğiniz tarih ve tur fırsatlarını hemen inceleyebilirsiniz. 

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.