Sonbaharda gidilecek en güzel ülkeler

Güzel bir yaz tatilinin ardından harika bir tura çıkmaya ne dersiniz? Zaman zaman dinlenmek, zaman zaman eğlenmek ve tabi ki en güzel anları ölümsüzleştirmek için size birkaç tavsiyemiz olacak.

Sonbahar genellikle dinlenme ve daha çok ara ara çıkılan güzel turların zamanıdır. Hareketli bir yaz sezonunun hemen ardından romantik, keyif alacağınız ve gezerken her bir köşesinde huzurlu şekilde dolaşacağınız yerler biliyoruz.

Sonbahar için en güzel zamanlama tabi ki Paris’tedir. Paris’in sonbahar güzelliği tartışılmaz. Fotoğraflarına baktığınız zaman, size muhteşem duygular yaşatacak olan en güzel anlar için Paris turuna ilk sırayı veriyoruz.

nepal

Nepal ve Hindistan gibi ülkelerde de sıcaklığın azaldığı nem oranının düştüğü en uygun zamandır sonbahar. Farklı lezzetler, yöresel dokunuşlar yakalamak için harika bir seçim olacaktır. Farklılıklara açık olanlar için en güzel tercihlerden olabilir.

Yağmur ve rüzgârı seviyorum diyorsanız adres belli; İngiltere, Londra. Her bir köşesi tarih kokan sokakları, farklı mimarisi ile sizi büyüleyecektir. Biraz da romantik bir tatil isteyenler için yağmur yağarken çıkılabilecek en güzel turdur.

london-england

Bütçenizi sarsmadan, en uygun fiyatlı tur seçenekleri için siz de şimdiden planlarınızı yapabilirsiniz. İsterseniz vizesiz yurtdışı turları tercih edebilir, isterseniz şimdiden otel, uçak bileti ya da turunuzu alarak uygun fiyata ödeyebilirsiniz. Burada seçim tamamen sizin. Haritayı elinize alıp sokak sokak gezmek isterseniz tur ve uygun fiyatlı otel seçenekleri için 0850 466 77 44 ya da yurtdışı tur seçenekleri için tıklayın

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.